Face to Face

Μπακαρί Σακό: «Θα έπρεπε να έχουν δώσει χρόνο στον Βιεϊρά - Ο Χότζον έκανε τα πάντα για να με πάρει πίσω!»

Μπακαρί Σακό: «Θα έπρεπε να έχουν δώσει χρόνο στον Βιεϊρά - Ο Χότζον έκανε τα πάντα για να με πάρει πίσω!»

Γνωρίζει απέξω και ανακατωτά την Κρίσταλ Πάλας. Παρέμεινε τέσσερα χρόνια στο «Σέλχαρστ Παρκ» συνολικά. Συνάντησε τον Ρόι Χότζον, διακρίθηκε με αυτόν και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιον καταλληλότερο στην διάθεσή μας, για να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην πρώην ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά. Ο Μπακαρί Σακό σε ελληνικό μέσο!

Πρόκειται για έναν από τους επιθετικούς που όσα χρόνια και αν περάσουν, δεδομένα θα θυμόμαστε. Έχει περάσει και έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Συνέδεσε το όνομά του με την Κρίσταλ Πάλας, παρέμεινε τέσσερα χρόνια αθροιστικά στο «Σέλχαρστ Παρκ» και κατέγραψε 54 συμμετοχές με τους «αετούς».

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή και ο Μπακαρί Σακό δεν θα ξεχάσει ποτέ τι έζησε στο club του Λονδίνου. Γνωρίζει προσωπικά τον Ρόι Χότζον, διηγείται μία ιστορία… ζωής μαζί του, αποχώρησε από τον σύλλογο και γύρισε ξανά με πρωτοβουλία του 75χρονου προπονητή.

Παραδέχεται πως οι φίλοι της Κρίσταλ Πάλας είναι… ιδιαίτεροι και επισημαίνει πως αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που από το 2015 μέχρι και το 2019, η ομάδα συνήθιζε να σκοράρει στο φινάλε. Διότι ο κόσμος της, στα εντός έδρας ματς, την στήριζε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης…

Ο Μπακαρί Σακό, που τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στον Λεβαδειακό συζήτησε με τον Δημήτρη Μανάκο για την Κρίσταλ Πάλας, τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Ρόι Χότζον και την υπόθεση παραμονής.

Όσον αφορά τον Γάλλο «θρύλο» της Άρσεναλ; «Θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερο χρόνο…».

Διαβάστε αναλυτικά την αποκλειστική του συνέντευξη στο England365.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0