Face to Face

Ο Γιώργος Μύγας στο BN Sports: «Νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»

Ο Γιώργος Μύγας στο BN Sports: «Νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»
Ήταν πολύ σημαντικός για την πρώτη νίκη του Ιωνικού στα Play Out. Από δική του ενέργεια προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Μύγας μίλησε στο BN Sports, για τη σπουδαία νίκη και την απαιτητική συνέχεια που ακολουθεί.

Δηλώσεις στον Πάνο Κορομηλά

Μια νίκη που η ομάδα της Νίκαιας είχε άμεση ανάγκη. Τρεις πόντοι, που σε συνδυασμό με την βαθμολογική απώλεια του Λεβαδειακού, «ξεκόλλησαν» τον Ιωνικό από την τελευταία θέση της κατάταξης των Play Out.

Ο Γιώργος Μύγας ήταν δραστήριος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τα ανεβάσματά του από τη δεξιά πλευρά, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στον αντίπαλο.  Από ατομική του προσπάθεια, προέκυψε και το αυτογκόλ του Καρμόνα, σε μια άτυχη στιγμή για τον Ισπανό αμυντικό του Αστέρα. Το γκολ αυτό, έκρινε εν τέλει το ματς, χαρίζοντας ένα σπουδαίο «τρίποντο» στον Ιωνικό.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς παίζαμε για την παραμονή μας στην κατηγορία και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Από τα πρώτα λεπτά δείξαμε πως είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Έτσι, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς. Καταφέραμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

εντος.jpg

Ένα αποτέλεσμα που μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει εν όψει της συνέχειας. Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (8/4), πριν το πολύ κρίσιμο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό (22/4).

Η εικόνα του Ιωνικού στην αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τη συνέχεια. Η απόδοση και το αποτέλεσμα, σίγουρα ικανοποίησαν τον Μιχάλη Γρηγορίου και βελτίωσαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

«Είναι σίγουρα μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια, γιατί εκτός από το θετικό αποτέλεσμα, σήμερα παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε πάρα πολύ με τον προπονητή μας και πιστεύω στις επόμενες αγωνιστικές θα πάμε εξίσου καλά».

Φυσικά, πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Οι φίλοι των Νικαιωτών, δίνουν βροντερό «παρών» και ενισχύουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Κλείνοντας, ο αμυντικός του Ιωνικού στάθηκε ιδιαίτερα στην θερμή υποστήριξη των φιλάθλων.

«Η αλήθεια είναι πως χωρίς τον κόσμο δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους έρχονται στο γήπεδο και είναι δίπλα μας. Τους  χρειαζόμαστε σε όλους τους αγώνες. Η στήριξή τους είναι απαραίτητη για να πετύχουμε το στόχο μας και να βρισκόμαστε και την επόμενη χρονιά στη Superleague».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0