Face to Face

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στο BN Sports: «Στόχος η πρόκριση στα ημιτελικά»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στο BN Sports: «Στόχος η πρόκριση στα ημιτελικά»

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Λεωνίδας Κασελάκης πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά την 100αρα στον Ιωνικό (18/03), μίλησε στο BN Sports για τον συγκεκριμένο αγώνα, τους στόχους της ομάδας αλλά και το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό 

Παίκτης «βαρόμετρο» σε κάθε μεριά του γηπέδου. Ο Λεωνίδας Κασελάκης κάνει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση αποδεικνύοντας καθημερινά τον λόγο που είναι ο αρχηγός στην ομάδα του Περιστερίου.

Ντιζόν - Περιστέρι: Φοβερό ξεκίνημα του Κασελάκη με 13 πόντους! (vid) |  Novasports

Το Περιστέρι με την νίκη του απέναντι στον Ιωνικό με σκορ 102-75 έφτασε τις 12 στην φετινή σεζόν της Basket League. Έτσι κατάφερε να «ξεκολλήσει» από την ΑΕΚ και είναι πλέον στην τρίτη θέση, έστω και με παιχνίδι παραπάνω. Μετά τον αγώνα αυτόν ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στο BN Sports εστιάζοντας στο πρώτο δύσκολο δεκάλεπτο του παιχνιδιού (27-27) αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του κατάφερε να «σπάσει» την αντίσταση του Ιωνικού.

 

«Ένα ματς διαρκεί 40 λεπτά, δεν ξεκινήσαμε με την δέουσα σοβαρότητα στην άμυνα στο πρώτο 10λεπτο αλλά καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις περιορισμένες λύσεις του Ιωνικού και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ, με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτήν την μεγάλη διαφορά».

Το Περιστέρι φέτος διανύει μία εκπληκτική σεζόν υπό τις οδηγίες του coach Βασίλη Σπανούλη. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση ενώ στο Κύπελλο έφτασε μέχρι και τον τελικό, με τον Κασελάκη να αποτελεί «αναπόσπαστο» κομμάτι της ομάδας στον αγώνα αυτόν. Η κανονική διάρκεια βέβαια δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και ο αρχηγός του Περιστερίου κοιτάζει το κοντινό μέλλον πριν την έναρξη των Play-off που είναι μία «ανάσα» μακριά.

 Εικόνα

«Το Περιστέρι έχει ακόμα να δώσει τρεις αγώνες για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Αυτή την στιγμή είμαστε τρίτοι στην βαθμολογία και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτήν την θέση μέχρι το τέλος πριν ξεκινήσουν τα Play-off. Πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο στην σεζόν που αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και ξέρουμε πως όλα θα κριθούν στον πρώτο γύρο των Play-off και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

 

Πλέον στην ηλικία των 32 χρόνων ο Λεωνίδας Κασελάκης έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό «πολυεργαλείο» στα χέρια του coach Σπανούλη εντός του γηπέδου αλλά και των αποδυτηρίων. Η Εθνική ομάδα (όπως και για κάθε αθλητή άλλωστε) κατέχει όμως ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά του και είναι έτοιμος να δηλώσει παρών, όπου και όποτε χρειαστεί.

 Αλλάζει ομάδα ο Λεωνίδας Κασελάκης! - Galanolefko.gr

«Είμαι διαθέσιμος όποτε με ζητήσει η Εθνική ομάδα και το έχω αποδείξει αυτά τα χρόνια. Είναι υποχρέωση αλλά και χαρά για τον καθένα να βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου να κερδίζει. Φέτος είναι το Περιστέρι, εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, κάποιες φορές βγαίνει στο γήπεδο άλλες όχι. Αυτήν την στιγμή όμως είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Προφανώς όμως αν και όποτε έρθει μία κλήση από την Εθνική θα είναι μία μεγάλη τιμή για εμένα».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0