Face to Face

Ο Κρις Σίνγκλετον στο BN Sports: «Αν μπορώ να χαρίσω έστω και ένα χαμόγελο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα το κάνω»

Ο Κρις Σίνγκλετον στο BN Sports: «Αν μπορώ να χαρίσω έστω και ένα χαμόγελο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα το κάνω»

Είναι από τους ξένους της μετά Ομπράντοβιτς εποχής που ίσως η πλειονότητα των φίλων του Παναθηναϊκού θα ήθελε να δει ξανά στα «πράσινα». Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο BN Sports μετά την νίκη της Εφές για τα συναισθήματά του κάθε φορά που επιστρέφει, το ρόλο που έχει ο αθλητής σε τόσο δύσκολες καταστάσεις που υπερβαίνουν το μπάσκετ καθώς και το γεγονός πως όλοι θέλουν να κερδίσουν την πρωταθλήτρια.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι από τις… σταθερές του υψηλού επιπέδου του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Ένας Αμερικανός που έχει ρίξει «άγκυρα» στην Ευρωλίγκα και υπήρξε καθοριστικός σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος επέστρεψε στην Εφές και το μπάσκετ στα μέσα της σεζόν και αφού πραγματοποίησε κόντρα στους «πράσινους» την καλύτερη εμφάνισή στη σεζόν, τέθηκε στη διάθεση του BN Sports.
5822093.jpg

Μετά λοιπόν από το αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι και τη νίκη, ο Κρις στάθηκε στη χαρά που νιώθει όταν γυρίζει στο ΟΑΚΑ καθώς και στην πίεση που υπάρχει στην πρωταθλήτρια μετά τις back-to-back κατακτήσεις. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις τραγωδίες που έχουν υποστεί τις τελευταίες εβδομάδες οι δύο χώρες, τονίζοντας πως ο ρόλος του αθλητισμού και όσων των περιλαμβάνουν είναι να… επουλώνουν, στο βαθμό που είναι αυτό εφικτό, τις πληγές.

Δηλώσεις στον Μάνο Φυρογένη

Τι έκανε καλά σήμερα η Εφές και πέντε λεπτά πριν το τέλος ήταν μπροστά με 15 πόντους, παίρνοντας μάλιστα το αποτέλεσμα;

«Ελέγξαμε το ρυθμό σήμερα, παίξαμε ομαδικά. Μπήκαν και κάποια πιο… τραβηγμένα σουτ όμως νομίζω πως είμασταν καλοί απέναντι σε έναν μαχητικό Παναθηναϊκό. Στα τελευταία πέντε λεπτά επέστρεψαν αλλά είχαμε ‘’χτίσει’’ όλο το προηγούμενο διάστημα του παιχνιδιού και κερδίσαμε».

Πως αισθάνεσαι που επέστρεψες στο ΟΑΚΑ;

«Είναι πάντα όμορφα όταν γυρίζω εδώ. Αγαπώ την Αθήνα, τους φίλους του Παναθηναϊκού. Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ».

Πόσο εύκολο είναι να συγκεντρωθεί κανείς στο μπάσκετ όταν γύρω του συμβαίνουν πράγματα που το υπερβαίνουν; Αναφέρομαι φυσικά στις τραγωδίες που έπληξαν την Τουρκία και την Ελλάδα.

«Είναι πολύ σκληρό και οδυνηρό αυτό που συνέβη. Τόσος κόσμος χάθηκε, οι ζωές άλλων τόσων καταστράφηκαν. Πολλοί άνθρωποι είναι συντετριμμένοι από αυτά τα γεγονότα. Η δουλειά του αθλητισμού είναι να επουλώνει τις πληγές όσο γίνεται και να προσφέρει κάποιες στιγμές χαράς. Εγώ από μεριάς μου, αν μπορώ να κάνω το μερίδιο μου και να χαρίσω έστω και ένα χαμόγελο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα το κάνω»
5822037_1.jpg

Γιατί πιστεύεις πως η Εφές δεν είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας; Μήπως επειδή όλοι περιμένουν στη… γωνία να κερδίσουν την πρωταθλήτρια;

«Ναι σίγουρα αυτό το κάνει πιο δύσκολο, το ξέραμε. Το κάναμε και πέρυσι βέβαια που διατηρήσαμε τον τίτλο και πετύχαμε το back-to-back ενώ όλοι ήθελαν να μας κερδίσουν. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση φέτος με δύο κατακτήσεις στη σειρά αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Μία τέτοια συνθήκη μας κάνει πιο δυνατούς θεωρώ. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0