Face to Face

Ο Τζέι Ντι Νότε στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει ό,τι του δώσεις – Δεν ήρθαμε για τουρισμό» (vid)

Ο Τζέι Ντι Νότε στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει ό,τι του δώσεις – Δεν ήρθαμε για τουρισμό» (vid)

Από την απόδοσή του και την επιθετική του διαύγεια, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Άρης τη φετινή χρονιά. O Tζέι Ντι Νότε μίλησε στο BN Sports στο σημερινό… ξεμούδιασμα για το τι πρέπει να κάνει καλά ο «Αυτοκράτορας» για να αποκλείσει αυτόν τον Ολυμπιακό και να βρεθεί στην 4αδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποστολή στο Ηράκλειο: Μάνος Φυρογένης

Ο φετινός βελτιωμένος Άρης τον χρειάζεται, αφού ο Τζέι Ντι Νότε είναι ο δεύτερος σκόρερ των «κιτρίνων» στην Basket League, μετά τον Βασίλη Τολιόπουλο. Η εκρηκτικότητά του και η έφεσή του στο σκοράρισμα αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά για την αρμάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Τζέι Ντι Νότε λοιπόν, ο οποίος μετράει δύο 26αρες το τελευταίο διάστημα, εξήγησε στο BN Sports τι χρειάζεται να κάνει ο Άρης στον αυριανό (17/2) προημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Αμερικανός δεν έκρυψε τα λόγια του για την ποιότητα του αντιπάλου και τις δύο καθαρές νίκες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στα μεταξύ τους, ωστόσο τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν ήρθαν στην άλλη άκρη της Ελλάδας για τουρισμό.

Ποια τα συναισθήματά σου, μια μέρα πριν το σπουδαίο αυτό αγώνα με τον Ολυμπιακό;

«Ανάμεικτα θα έλεγα. Από τη μία είμαι χαρούμενος για το ματς που έρχεται από την άλλη είναι δύσκολα και το ξέρουμε. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές, είναι πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα.

Τι πρέπει να κάνετε πολύ καλά για να βρεθείτε εσείς στον ημιτελικό;

«Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να κυκλοφορήσουμε αρκετά και καλά τη μπάλα. Οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό μας τρανζίσιον και σκληροί στην άμυνα. Σε καμία περίπτωση να μην τους δώσουμε χώρο και εύκολα καλάθια. Οτιδήποτε δώσεις στον Ολυμπιακό θα το πάρει, ακόμα και το παραμικρό ‘’παραθυράκι’’. Να τους τα κάνουμε όλα δύσκολα, να μην παίξουν το μπάσκετ τους, να μην εκτελέσουν ανενόχλητοι.
note-notae-aris-099.webp

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεκδικήσουν οκτώ ομάδες το Κύπελλο Ελλάδας. Πως βλέπεις στη διοργάνωση αυτή;

«Φαντάζει μία ιδανική ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητές μας και πόσο καλοί είμαστε σαν ομάδα. Ήρθαμε να κερδίσουμε και όχι για τουρισμό, όπως οποιαδήποτε άλλη ομάδα δηλαδή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0