Face to Face

Ο Γιώργος Βαλεριάνος στο BN Sports: «Με τις νίκες μας μεταφέραμε την πίεση στους υπόλοιπους!»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος στο BN Sports: «Με τις νίκες μας μεταφέραμε την πίεση στους υπόλοιπους!»

Ο Ιωνικός πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη, η οποία τον έβγαλε για πρώτη φορά φέτος από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο έμπειρος μπακ της ομάδας της Νίκαιας, Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε στο BN Sports για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα.

Οι Νικαιώτες πήραν τη δεύτερη σερί νίκη στη Super League, κρατώντας ξανά ανέπαφη την εστία τους και δείχνουν ψυχολογικά και αγωνιστικά ανεβασμένοι για την μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Ο έμπειρος μπακ της ομάδας, Γιώργος Βαλεριάνος, μία εβδομάδα μετά το γκολ στην Λαμία πραγματοποίησε ακόμη μία δυνατή εμφάνιση και μίλησε στο BN Sports για το φετινό πρωτάθλημα, τον Άρη αλλά και τι έχει αλλάξει στον Ιωνικό.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Γέροντα

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ιωνικό, πως αισθάνεσαι για αυτό;

«Νομίζω ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα να ξεφύγει από την ζώνη μετά από 7 μήνες. Αφού έγινε αυτό, βγάλαμε ένα μεγάλο φορτίο από πάνω μας και μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.»

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα με την έλευση του νέου προπονητή;

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει αλλάξει, νιώθουμε πιο καλά και είμαστε και πιο τυχεροί»

Πού θα κριθεί η μάχη του υποβιβασμού;

«Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και κανείς δεν έχει ξεφύγει από τώρα. Σίγουρα όμως με τις νίκες μας βάλαμε την πίεση και στους άλλους και δεν την έχουμε μόνο εμείς»

Το επίπεδο και η αγωνία έχουν ανέβει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τέσσερεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Εσύ βλέπεις κάποιο φαβορί στα δικά σου μάτια;

«Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται στη καλύτερη κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός περνάει μία δύσκολη περίοδο μετά την επανέναρξη, ενώ ο Ολυμπιακός κυνηγάει πάντα το τρόπαιο και ποτέ δε μπορεί να βγαίνει από αυτή τη κουβέντα. Ο ΠΑΟΚ βγάζει μία υγεία με τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν θέληση και θα το κυνηγήσει και αυτός μέχρι το τέλος.»

Αγωνίστηκες στο παρελθόν στον Άρη και είσαι από τους τελευταίους Έλληνες που έπαιξαν στην ομάδα. Θεωρείς ότι είναι πρόβλημα για τον Άρη ότι δεν έχει στο δυναμικό του Έλληνες παίκτες; 

«Ναι, 100% είναι πρόβλημα αυτό για τον Άρη»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0