Face to Face

Η Ελεάννα Χριστινάκη στο BN Sports: «Πολύ ανταγωνιστική η Εθνική – Σημαντικό ότι μία ελληνική ομάδα βρίσκεται στη Euroleague»

Η Ελεάννα Χριστινάκη στο BN Sports: «Πολύ ανταγωνιστική η Εθνική – Σημαντικό ότι μία ελληνική ομάδα βρίσκεται στη Euroleague»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Euroleague Women, ωστόσο στην ισπανική ομάδα υπήρχαν και ελληνικά… χαμόγελα! Η Ελεάννα Χριστινάκη αγωνίζεται στις «νυχτερίδες» τη φετινή σεζόν και το BN Sports μίλησε με την Ελληνίδα διεθνή γκαρντ/φόργουορντ μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός δυστυχώς συνεχίζει να πορεύεται χωρίς νίκη στη φετινή Euroleague Women. Το απόγευμα της Τρίτης (20/12) υποδέχθηκε τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερες για 35’, στο τέλος οι «ερυθρόλευκες» έχασαν τη συγκέντρωσή τους και ηττήθηκαν από τον ισπανικό σύλλογο με 59-65.

Παρ’ όλα αυτά, στο φαληρικό γήπεδο υπήρξαν και ελληνικά… χαμόγελα στο τέλος! Η Ελεάννα Χριστινάκη φορά τη φανέλα των «νυχτερίδων» από τον Οκτώβριο του 2022 και μίλησε στο BN Sports, που έδωσε το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναφερόμενη στην ανατροπή της ομάδας της στα τελευταία λεπτά, στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική μας ομάδα.

Δηλώσεις στον Τάσο Φαραό

Πετύχατε μία μεγάλη ανατροπή στο τέλος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το σημείο-κλειδί της νίκης;

«Η άμυνα. Ήμασταν εξαιρετικές σε αυτόν τον τομέα στα τελευταία τρία λεπτά. Τρέξαμε πολύ στο γήπεδο, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε τις ισπανικές ομάδες αρκετά. Οπότε νομίζω ότι τα τελευταία πέντε λεπτά ειδικά, παίξαμε το καλύτερο μας μπάσκετ σήμερα.»

Αυτή η νίκη θεωρείς ότι θα βοηθήσει τη Βαλένθια να εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα της Euroleague Women;

«Σίγουρα! Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς και πιστεύω ότι στην πορεία θα τα πάει αρκετά καλά η ομάδα.»

Ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει στη φετινή διοργάνωση. Ποια είναι η γνώμη σου για την πορεία των «ερυθρολεύκων»;

«Πλησιάζει η στιγμή που θα γίνει και αυτό είμαι σίγουρη. Είναι εξαιρετικές και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μία ελληνική ομάδα βρίσκεται στην Ευρωλίγκα. Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλές και πιστεύω σε εκείνες. Νομίζω ότι δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η νίκη που όλοι περιμένουν, αρκεί να συνεχίσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους.»

Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στο Eurobasket 2023. Ποιες είναι οι βλέψεις σου με την Εθνική;

«Χαιρόμαστε πολύ για την πορεία της Ελλάδας. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια το Φεβρουάριο και όσο μπορούμε, όλες όσες αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό, γυρίζουμε για να βοηθήσουμε την εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι πια έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, πολύ ανταγωνιστικό και νομίζω πως θα είναι πολύ σημαντικό ότι θα περάσουμε στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0