Face to Face

Η Άρτεμις Σπανού στο BN Sports: «Πολύ καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός – Θέλω Eurobasket με την Εθνική»

Η Άρτεμις Σπανού στο BN Sports: «Πολύ καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός – Θέλω Eurobasket με την Εθνική»

Η Άρτεμις Σπανού ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη νίκη της Πολκόβιτσε επί του Ολυμπιακού και το BN Sports μίλησε με την Ελληνίδα διεθνή σέντερ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Πολκόβιτσε έφυγε με τη νίκη από το «Σ.Ε.Φ.», επικρατώντας του Ολυμπιακού με 83-70 (2/11) για την 2η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Euroleague Women.

Η πρωταγωνίστρια της πολωνικής ομάδας, όμως, είχε ελληνικό «χρώμα», καθώς η Άρτεμις Σπανού ήταν αυτή που την οδήγησε στη νίκη. Η Ελληνίδα διεθνής σέντερ έκανε σπουδαίο παιχνίδι, σημειώνοντας double-double (27 πόντους, 11 ριμπάουντ) και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε στο BN Sports για το ματς, τον Ολυμπιακό, αλλά και την εθνική μας ομάδα.


Συνέντευξη στον Τάσο Φαραό

 

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη της ομάδας επί του Ολυμπιακού;

«Ήξερα και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι ερχόμενη εδώ πέρα. Ο Ολυμπιακός ήθελε την πρώτη του νίκη, ειδικά παίζοντας το πρώτο του ματς στην έδρα του. Εννοείται αισθάνομαι χαρούμενη για τη νίκη γιατί κέρδισε η ομάδα μου, αλλά και ενθουσιασμένη που έπαιξα στη χώρα μου και μπόρεσα να δω φίλους και οικογένεια. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλούς αγώνες ακόμα.»

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στη φετινή Euroleague;

«Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένα, ο στόχος είναι κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε και να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε και εμείς σαν παίκτριες να βελτιωνόμαστε συνεχώς.»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει φέτος στους ομίλους της Euroleague, πράγμα που είναι από μόνο του σπουδαίο. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η πορεία της ομάδας στη συνέχεια;

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι. Έχει πολύ καλό προπονητή και προπονητικό επιτελείο και πιστεύω θα πάει καλά. Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει την πρώτη του νίκη και μετά να συνεχίσει με το ίδιο μομέντουμ για να μπορέσει να πάρει και εκείνος όσες περισσότερες νίκες γίνεται στο γκρουπ.»

Σχετικά με την εθνική Ελλάδος, ποιος είναι ο στόχος ενόψει και των προκριματικών του Eurobasket που έρχονται;

«Παιχνίδι-παιχνίδι και πάλι. Να κερδίσουμε κάθε ματς ξεχωριστά, ξεκινώντας από την Εσθονία μέχρι και την Μεγάλη Βρετανία που έχουμε στη δεύτερη αγωνιστική. Αυτό θέλουμε, είτε με έναν πόντο είτε με περισσότερους. Να παίξουμε καλά και να προκριθούμε στο πανευρωπαϊκό το χρόνου.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0