Face to Face

Ο Παναγιώτης Πρίτσας στο BN Sports: «Ιστορική πρόκριση για την Κηφισιά - Πάμε για το πρωτάθλημα»

Ο Παναγιώτης Πρίτσας στο BN Sports: «Ιστορική πρόκριση για την Κηφισιά - Πάμε για το πρωτάθλημα»

Ο Παναγιώτης Πρίτσας παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports μετά τη νίκη της Κηφισιάς στο Κύπελλο Ελλάδας επί του ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας ιστορική την πρόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Η Κηφισιά πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0, χάρη σε γκολ του Κουιρουκίδη. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Πρίτσας, μίλησε στο BN Sports για την εμφάνιση, την πρόκριση, αλλά και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου  

Μια νίκη-πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότερης κατηγορίας. Ποιες είναι οι σκέψεις σου και τα συναισθήματα;

«Είναι μια ιστορική πρόκριση για την Κηφισιά. Μια πρόκριση που όλοι ονειρευόμασταν. Αρχίζει να γίνεται κάτι καλό στην ομάδα, με τον μεγάλο στόχο του συλλόγου να είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Έχουμε μια νεανική ομάδα αλλά πιστεύουμε και μπορούμε να το καταφέρουμε».

Πραγματοποίησες μια καλή εμφάνιση, δημιούργησες, ενώ ο ίδιος είχες και ευκαιρίες να πετύχεις γκολ. Ξεκινάς με δυναμικό τρόπο τη σεζόν. Πως αισθάνεσαι ως άτομο;

«Ατομικά αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον εαυτό μου και την προσπάθεια. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η ομάδα και η πρόκριση που πήραμε. Αυτό θέλαμε. Πρώτα έρχεται η ομάδα και μετά το εγώ». 


4663A16F-9BB7-45FE-B5BA-4BFFE16B3F55.jpeg

Πως σας επηρεάζει η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League;

«Δυστυχώς περιμένουμε εδώ και δυο μήνες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Εμείς όμως δουλεύουμε σωστά, προετοιμαζόμαστε έτσι ώστε την στιγμή που θα ξεκινήσει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Με την καλή εικόνα που έδειξε η Κηφισιά απέναντι σε έναν εμφανώς πιο έτοιμο αντίπαλο, τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια;

«Το πρωτάθλημα! Ελπίζουμε να πάρουμε την άνοδο».

AD6FAABB-32C5-4A15-8659-D0EE76CE87CE.jpeg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0