Face to Face

Ο Χουάνκαρ στο BN Sports: «Μάθαμε να ανατρέπουμε το σκορ – Συνεχίζουμε πρώτοι και αήττητοι»

Ο Χουάνκαρ στο BN Sports: «Μάθαμε να ανατρέπουμε το σκορ – Συνεχίζουμε πρώτοι και αήττητοι»

Ο Χουάνκαρ επέστρεψε και πάλι στην αγωνιστική δράση μετά από τον τραυματισμό του και έπαιξε το πρώτο του 90λεπτο. Ο ίδιος παραθέτει την μεγάλη διαφορά που βλέπει στον Παναθηναϊκό του πέρσι, με τον φετινό στο μικρόφωνο του BN Sports.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο Ισπανός αμυντικός επέστρεψε από τον τραυματισμό του και το… έπιασε από εκεί που το άφησε. «Διπλό» στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, «διπλό» και στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Χουάνκαρ, επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» και ξεκινάει να μπαίνει ξανά σε ρυθμούς… κανονικότητας.

Ο αμυντικός των «πράσινων» μετά την αναμέτρηση μίλησε στο BN Sports και στάθηκε στο ότι την περασμένη σεζόν η ομάδα είχε μεγάλη δυσκολία στην ανατροπή των αποτελεσμάτων, ενώ φέτος όλα έχουν αλλάξει.

«Ήταν πάρα πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που κερδίσαμε απόψε. Γνωρίζουμε, πως περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και έναν δύσκολο αντίπαλο. Πραγματικά όμως, σήμερα η ομάδα κέρδισε με την αξία της και… κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο».

Σας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η ανατροπή στο σκορ, σε δεύτερο ντέρμπι;
«Ναι μας βοηθάει πάρα πολύ. Σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Εκτός της βαθμολογίας όμως, είναι ακόμη πολύ πιο σημαντικό. Πέρυσι όταν χάναμε, ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε ένα παιχνίδι. Τώρα, όλα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και η ομάδα μπορεί να αντλεί δύναμη και να ανατρέπει το σκορ όταν βρίσκεται πίσω».

Πως νιώθεις με την επιστροφή σου μετά τον τραυματισμό;
«Νιώθω πραγματικά καλά, είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά πιο χαρούμενο με κάνουν οι νίκες της ομάδας».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για εσάς;
«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη συνεχίζουμε πρώτοι και αήττητοι. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να αποδεικνύουμε αυτό που ακριβώς θέλουμε και να βγάζουμε όλο τον καλό μας εαυτό στο χορτάρι».

Χουάνκαρ.jpg

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0