Face to Face

Ο Ζήσης Τσίκος στο BN Sports: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως μονάδα, Θέος και Γεωργάτος μας δίνουν ώθηση»

Ο Ζήσης Τσίκος στο BN Sports: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως μονάδα, Θέος και Γεωργάτος μας δίνουν ώθηση»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ Β’ και της Εθνικής Νέων (Κ19), Ζήσης Τσίκος, μίλησε στο BN Sports για την εμπειρία του με την ελληνική ομάδα, τη πρόκριση στην Elite Round και τους στόχους που υπάρχουν εν όψει συνέχειας.

 

Δηλώσεις στον Φοίβο Πεφάνη

Ο Ζήσης Τσίκος είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως μέσος στον ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία. Μάλιστα, με τις ακαδημίες της ομάδας έχει κατακτήσει και τρία πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα με την Κ15, την Κ17 και την Κ19.
IMG_4488.jpg
Πριν από λίγες μέρες είχε και τη τιμή να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και στα τρία παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε Ελβετία, Ανδόρρα και Τσεχία για να βοηθήσει τη «γαλανόλευκη» να πάρει τη πρόκριση στην Elite Round, όντας αήττητη και πρώτη στον όμιλο. 

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσίκος κατάφερε να βρει δίχτυα στον αγώνα με την Ανδόρρα για να ανοίξει το σκορ, βάζοντας το πρώτο από τα τρία που σημείωσε η Εθνική (3-0). 
IMG_4486_1.jpgΑναλυτικά οι δηλώσεις του Ζήση Τσίκου:

Για την εμπειρία του και το «οικογενειακό» κλίμα στην ομάδα:

«Η εμπειρία να βρίσκεσαι σε μια τέτοια διοργάνωση είναι απίστευτη. Αντιμετωπίσαμε τρεις αρκετά καλές ομάδες και καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι και αήττητοι. Είχαμε αρκετά καλό κλίμα, δεμένοι όλοι μαζί και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Πάντοτε θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, το διαχειριστήκαμε με τον σωστότερο τρόπο, γιατί όλοι μαζί έχουμε έναν κοινό στόχο».

Για το τι έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής και τους επόμενους στόχους:

«Έχουμε καταφέρει ένα σπουδαίο βήμα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Προχωράμε και με αυτόν τον ρυθμό που τελειώσαμε, να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα, όλοι μαζί ως μονάδα για να υπάρχει συνέχεια».

Για τη βοήθεια που υπάρχει από τον κ. Θέο και το τεχνικό team:

«Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, κ. Αναστάσιος Θέος, έχει αρκετή εμπειρία και ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις και να μας κρατάει όλους μαζί. Όλο το τεχνικό team δουλεύει για εμάς, προσπαθούμε όλοι μαζί για την βελτίωση και τέλος ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος μας δίνει ιδιαίτερη ώθηση λόγω της υψηλής ποδοσφαιρικής εμπειρίας που έχει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0