Face to Face

Κωττάς και Νικολάου της Εθνικής Νέων στο BN Sports: «Η πρόκριση ήταν μόνο η αρχή»

Κωττάς και Νικολάου της Εθνικής Νέων στο BN Sports: «Η πρόκριση ήταν μόνο η αρχή»

Δύο από τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Κ19 που κατάφερε να προκριθεί στην Elite Round, ο Δημήτρης Κωττάς του ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Νικολάου του Παναιτωλικού, μίλησαν στο BN Sports για την εμπειρία τους και τους επόμενους στόχους που έχει το συγκεκριμένο γκρουπ.

Δηλώσεις στον Φοίβο Πεφάνη

Η Εθνική ομάδα της Κ19 πραγματοποίησε ένα επιτυχημένο επταήμερο, καθώς όχι μόνο πήρε την πρόκριση στην Elite Round του Euro U19 ως πρώτη και αήττητη, αλλά παράλληλα τόνισε ότι η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αποφέρει καρπούς, και το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα μας είναι αρκετά ελπιδοφόρο!

IMG_4462_1.JPG

Η ομάδα του Τάσου Θέου ξεκίνησε πολύ δυναμικά τις υποχρεώσεις της νικώντας την Ελβετία με 2-0, «σφράγισε» την πρόκριση ενάντια στην Ανδόρρα (3-0) και διατήρησε το αήττητο κόντρα στη σκληροτράχηλη Τσεχία (1-1). Με τους Κωττά και Νικολάου να παίρνουν λεπτά συμμετοχής και στα τρία παιχνίδια, βοηθώντας σε αυτή την επιτυχία της Εθνικής.

Στιγμιότυπο_2022-09-28_7.51.50_μμ.png

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Νικολάου:

Για την εμπειρία του στην Εθνική Ομάδα:

«Για εμένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και πιστεύω πως βοήθησα πολύ την Εθνική. Είναι πολύ μεγάλη τιμή που φοράω το σήμα της Εθνικής».

Για την απαιτητική επόμενη φάση και το όμορφο κλίμα που επικρατεί:

«Σιγουρά τώρα στην επόμενη φάση θα είναι πιο πολλές οι απαιτήσεις γιατί είναι ένα παραπάνω level, αλλά πιστεύω έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και σαν παίχτες ο καθένας μας βοηθάει, αλλά και σιγουρά το team όπως ο κ. Θέος και ο κ. Γεωργάτος».

IMG_4464.jpg

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κωττά:

Για την περιπέτειά του με τη «γαλανόλευκη» φανέλα:

«Ήμασταν πολύ δεμένοι από την αρχή των προπονήσεων που μαζευτήκαμε. Ήταν τρομερή εμπειρία, παίξαμε σε πολύ ωραία γήπεδα με κόσμο».

Πως η ενότητα είναι το «κλειδί» της επιτυχίας:

«Πιστεύω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή γιατί αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0