Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Ναντ, Μαξίμ Τομάς στο BN Sports: «Φοβού τις αντεπιθέσεις των Γάλλων - Φαβορί του ομίλου ο Ολυμπιακός»

Ο ρεπόρτερ της Ναντ, Μαξίμ Τομάς στο BN Sports: «Φοβού τις αντεπιθέσεις των Γάλλων - Φαβορί του ομίλου ο Ολυμπιακός»

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινάει στην Γαλλία με αντίπαλο την Ναντ και το BN Sports για να κατανόηση όσο καλύτερα γίνεται την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων», ήρθε σε επικοινωνία με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Μαξίμ Τόμας.

Δηλώσεις στο Χρήστο Λόη

Η κληρωτίδα του Europa League έστειλε τον Ολυμπιακό στο 7ο γκρουπ μαζί με τις Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ, σε έναν όμιλο που αν παρουσιαστεί σοβαρός και συνεχίσει την αγωνιστική του πρόοδο υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν, έχεις βάσιμες πιθανότητες να βρεθεί ακόμα και στην πρώτη θέση.

Πρώτη αντίπαλος η Ναντ που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Beaujoire Stadium το βράδυ της Πέμπτης 8/9, με την γαλλική ομάδα να έχει προϊστορία με τις ελληνικές ομάδες. Έτσι, με αφορμή την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την κυπελλούχο Γαλλίας, το BN Sports ήρθε σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο της Ναντ, Μαξίμ Τόμας από το Télénantes.gr ώστε να σκιαγραφήσει με τον καλύτερο τρόπο την αντίπαλο των πρωταθλητών Ελλάδας.

-Πως βλέπεις την αναμέτρηση της Ναντ με τον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο δυνατός και γνωρίζει καλύτερα την Ευρώπη από την Ναντ τα τελευταία χρόνια. Ο γαλλικός σύλλογος δεν έχει συνηθίσει τόσους πολλούς συνεχόμενους αγώνες, οπότε θα είναι περίπλοκο για την φυσική τους κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι η Ναντ είτε παρουσιαστεί φοβισμένη, είτε μπει δυνατά στην αναμέτρηση, η ατμόσφαιρα του γηπέδου από τους φιλάθλους, θα είναι καυτή.

-Πως είναι η αγωνιστική κατάσταση της Ναντ στο ξεκίνημα της σεζόν;

Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για την Ναντ. Ο προπονητής δεν ικανοποιήθηκε από την μεταγραφική περίοδο, αφού δεν υπήρξαν πολλές μεταγραφές και παράλληλα η ομάδα έχασε κομβικούς παίκτες με χαρακτηριστικό παράδειγμα, τον Κόλο Μουανί. Αρκετά περίπλοκη κατάσταση.

-Ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ναντ;

Τα δυνατά της σημεία είναι οι αντεπιθέσεις και η στιβαρή άμυνα της. Διαθέτει έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Λαφόν και παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση στο χώρο της μεσαίας γραμμής όπως οι Τσιριβέγια και Μπλας με τον τελευταίο να διατηρείται στο ρόστερ αν και ήταν κοντά στην έξοδο. Ένα από τα λίγα θετικά που συνέβησαν το καλοκαίρι, αφού είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Στα αρνητικά, η έλλειψη εμπειρίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να παίξει το ρόλο της. Επίσης, υπάρχει ποιοτικό έλλειμα στην επίθεση αφού η Ναντ αν και βρήκε μετά από χρόνια έναν αξιόπιστο επιθετικό στο πρόσωπο του Μουνανί, κατάφερε να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

-Ποιους παίκτες θα χρειαστεί να προσέξει ο Ολυμπιακός;

Δεν χωράει αμφιβολία, ότι οι Σιμόν και Μπλας είναι καταπληκτικοί στον τομέα παιχνιδιού τους με φοβερή τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, οι Τσιριβέγια και Λαφόν είναι πραγματικοί «πυλώνες» της ομάδας ενώ στην επίθεση ο Μουσταφά Μοχάμεντ που αποκτήθηκε από την Γαλατασαράι είναι ένας αρκετά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής.

-Ποια είναι η άποψη σου για τον Ολυμπιακό;

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί του ομίλου έχοντας μια δυνατή μεταγραφική περίοδο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απόκτηση του Μαρσέλο. Οι οπαδοί φαίνεται να ζουν και να αναπνέουν για τον ελληνικό σύλλογο και είναι ωραίο να δεχτεί η Ναντ στην έδρα της, ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μια πραγματική ευρωπαϊκή ομάδα.

-Κλείνοντας, πες μου την δική σου πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού

Η Ναντ αγωνίζεται καλά στην έδρα της αλλά πιστεύω πως η αναμέτρηση θα λήξη ισόπαλη. Έχω μια αίσθηση ότι η Ναντ θα παρουσιαστεί φοβισμένη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0