Face to Face

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports: «Θέλουμε το πρωτάθλημα – Ο κόσμος έχει... δίψα μετά από χρόνια»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports: «Θέλουμε το πρωτάθλημα – Ο κόσμος έχει... δίψα μετά από χρόνια»

Το βράδυ του Σαββάτου (3/9), ο Παναθηναϊκός, επιβλήθηκε με 1-0 του Λεβαδειακού. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την αναμέτρηση μίλησε στο μικρόφωνο του BN Sports.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τρίτη διαδοχική νίκη του στη Super League, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, γεγονός που μας γυρίζει στην εποχή 2009/10, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον τελευταίο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Πλέον οι «πράσινοι» κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι, όπου είναι και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ. Μια ομάδα, αναδομημένη που ακόμη χτίζεται.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στο BN Sports για όλη την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής, για το ντέρμπι με την «Ένωση», αλλά και την υποστήριξη που δείχνει ο κόσμος.

Όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

Από την χρονιά 2009/10 ο Παναθηναϊκός έχει να μην δεχτεί σε 3 ματς στο ξεκίνημα της σεζόν, χρονιά που κατέκτησε και το πρωτάθλημα, σας γεμίζει άγχος αυτό;

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε πετύχει το 3/3, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στόχος πάντα η νίκη και έτσι θα συνεχίσουμε».

Έρχεται το πρώτο φετινό ντέρμπι της ομάδας εναντίον της ΑΕΚ, μία ομάδα που χτίζεται τώρα, πάτε για τη νίκη;

«Όπως είπα και πριν στόχος πάντα η νίκη, αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι και αν είμαστε καλά γιατί με τον Λεβαδειακό δεν παίξαμε πολύ καλά, πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

5670274_1.jpg

Ο κόσμος στηρίζει πάρα πολύ την ομάδα και σε παιχνίδια όπως με τον Λεβαδειακό που δεν είναι μια «μεγάλη» ομάδα, γεμίζει το γήπεδο, ένα μήνυμα προς αυτούς;

«Ο κόσμος είναι διψασμένος μετά από πολλά χρόνια, η απόδοση μας από την αρχή της σεζόν νομίζω έχει βοηθήσει σε αυτό, ακόμα και με την Σλάβια Πράγας που αποκλειστήκαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί μας δίνουν δύναμη».

Στείλανε μήνυμα για πρωτάθλημα!

«Όλοι το θέλουμε δεν είναι μόνο εκείνοι. Πραγματικά το θέλουμε πολύ και θα παλέψουμε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0