Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Νιμ, Κόλιν Ντελπράτ στο BN Sports για Ελίασον: «Δυνατός στα ελεύθερα χτυπήματα- Δένεται με τους οπαδούς» (video)

Ο ρεπόρτερ της Νιμ, Κόλιν Ντελπράτ στο BN Sports για Ελίασον: «Δυνατός στα ελεύθερα χτυπήματα- Δένεται με τους οπαδούς» (video)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον που αποτελεί την έκτη μεταγραφική κίνηση των «κιτρινόμαυρων» το φετινό καλοκαίρι. Ο ρεπόρτερ της Νιμ, Κόλιν Ντελπράτ σκιαγραφεί αποκλειστικά στο BN Sports τον 26χρονο εξτρέμ και μιλάει για τα χαρακτηριστικά του, εντός και εκτός αγωνιστικών γραμμών.

Το φετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ έχει στοχεύσει στην απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα για να κάνουν άμεσα την διαφορά και να την ανεβάσουν επίπεδο. Ένας εξ αυτών, ευελπιστεί να είναι ο Νίκλας Ελίασον.

Ο πρώην παίκτης της Νιμ, ακουγόταν διαρκώς στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ και έρχεται να προσθέσει στα άκρα της Ένωσης στοιχεία που λείπουν από τους υπάρχοντες παίκτες που διαθέτει ο Ματίας Αλμέιδα και να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το BN Sports επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ της Νιμ, Κόλιν Ντελπράτ από το «Gazette live (lagazettedenimes.fr)» που σκιαγραφεί τον Σουηδό άσο από την παρουσία του στη  γαλλική ομάδα. 


Ποια είναι η άποψη σου για τον Νίκλας Ελίασον;

«Ο Νίκλας Ελίασον είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής με προσόν την ταχύτητα και καλή τεχνική κατάρτιση. Ωστόσο, θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω και ασταθή σε κάποια σημεία του παιχνιδιού του.»

Πως ο Ελίασον μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ; Είναι ικανός να συμβάλλει σε ένα σύλλογο που έχεις ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Ο Ελίασον μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Δεν προτιμάει τις δυνατές μονομαχίες. Είναι χαρούμενος που έρχεται στην Αθήνα , καθώς το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του υπήρχε εδώ και δύο χρόνια από την ΑΕΚ.»

Ποια είναι η κατάλληλη θέση για τον Ελίασον στον αγωνιστικό χώρο;

«Η καλύτερη θέση για τον Ελίασον είναι στα πλάγια. Είναι αριστεροπόδαρος και του αρέσει η ντρίμπλα. Στηρίζεται πολύ στις ικανότητες των ποδιών του, κυρίως στο ένας εναντίον ενός.» 


Το πιο δυνατό και αδύναμο σημείο του;

«Ο Ελίασον είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης, καθώς  μπορεί να τελειώσει ένα παιχνίδι χωρίς ευκαιρία. Ωστόσο, έχει καλά ελεύθερα χτυπήματα, είναι πολύ γρήγορος και με μεγάλη επιτυχία στις ντρίμπλες. Συνάμα είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και απόλυτα επαγγελματίας.»

Πώς είναι η συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων;

«Είναι ένα ευγενικό και σοβαρό άτομο. Στην Γαλλία έμαθε άμεσα τη γλώσσα αφού ήθελε να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στο νέο του περιβάλλον. Του αρέσει να έχει επαφή με τους οπαδούς της ομάδας που αγωνίζεται.»

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0