Face to Face

Ο Πέτερ Σμάιχελ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Αυτή η Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει το κοινό να ταυτιστεί αλλά χρειάζεται σταθερότητα, ο Μανέ είναι μεγάλη απουσία για τη Λίβερπουλ»

Ο Πέτερ Σμάιχελ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Αυτή η Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει το κοινό να ταυτιστεί αλλά χρειάζεται σταθερότητα, ο Μανέ είναι μεγάλη απουσία για τη Λίβερπουλ»
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Πέτερ Σμάιχελ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ
Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα που άφησε ανεξίτηλο σημάδι με την παρουσία του στην Premier League κατακτώντας το πρωτάθλημα πέντε φορές και η γνώμη του έχει πάντα βαρύνουσα σημασία. Ο Πέτερ Σμάιχελ μίλησε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Λίβερπουλ και στάθηκε στο πως αυτή η ομάδα έχει  δυνατότητες να βελτιωθεί και να φανεί αντάξια της ιστορίας και της κληρονομιάς του συλλόγου!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτή η Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει και πάλι το κοινό να ταυτιστεί. Σήμερα ήταν σαν Να έβλεπες μια άλλη ομάδα από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Το βασικό, ωστόσο, είναι να βρει συνέχεια και σταθερότητα.

Θα έλεγα πως η Λίβερπουλ δεν είναι η ομάδα που είχαμε δει την προηγούμενη σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν απουσίες, τραυματισμοί, υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά και ο Μανέ λείπει. Είναι ξεκάθαρο, είναι πολύ μεγάλο το κενό του και πρέπει  να συνηθίσει χωρίς εκείνον.

Δεν είναι μια καλή αρχή για τη Λίβερπουλ, αυτό είναι δεδομένο. Ο Κλοπ είναι ένας έμπειρος προπονητής και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, ωστόσο ίσως ήταν λάθος που απουσίαζε ο Φαμπίνιο από την βασική ενδεκάδα. Ήταν μια δική του τακτική προσέγγιση που δεν του βγήκε, αλλά ο Βραζιλιάνος είναι πολύτιμος για την ομάδα. Με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως η ομάδα έγινε πιο συμπαγής. Εκτός από το σημείο που η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει, η Γιουνάιτεντ έλεγχε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όλος ο κόσμος πιστεύει πως ο Έρικσεν είναι μόνο πάσες, μεταβιβάσεις και φάουλ. Όχι, είναι μια μηχανή, είναι ασταμάτητος. Τρέχει πάρα πολύ και πολύ μεγάλες αποστάσεις. Έχει επίσης την δυνατότητα να μοιράζει μπάλες σωστά, αν και πιέζεται από τους αντιπάλους.

Είναι η πρώτη του εμπειρία στο Ολντ Τράφορντ, ένα πολύ μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ, αλλά ήταν ασταμάτητος. Στο τέλος μάλιστα κουράστηκε βέβαια, έπρεπε να έχει βγει. Τα πήγε εξαιρετικά.

Αυτό που έκανε ο Τεν Χαγκ ήταν να απαντήσει στην ερώτηση και την κριτική που του είχε ασκηθεί για το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Έρικσεν και να τον εκμεταλλευτεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Τον έβαλε λίγο πιο χαμηλά και ήταν εξαιρετικός».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της συνέντευξης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0