Face to Face

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο BN Sports: «Επέλεξα τον Ιωνικό για τις φιλοδοξίες του – Στόχος να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο BN Sports: «Επέλεξα τον Ιωνικό για τις φιλοδοξίες του – Στόχος να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, Χρήστος Ελευθεριάδης, αναφέρθηκε με δηλώσεις αποκλειστικά στο BN Sports για την έλευσή του στην ομάδα της Νίκαιας αλλά και για τη νέα σεζόν.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που καλούνται να κάνουν την διαφορά στον Ιωνικό. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης εντυπωσιάζει σεζόν με τη σεζόν στη Super League και έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λαμία, αποδέχθηκε την πρόταση του Ιωνικού για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια.

Κόντρα στον Ατρόμητο, έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Ιωνικού και αναφέρθηκε αποκλειστικά στο BN Sports για τα συναισθήματά του αλλά και τους στόχους που έχει για τη νέα σεζόν.

  • Πες μου τα συναισθήματά σου αρχικά που είσαι στον Ιωνικό και ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ιωνικού και μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το κλίμα που υπάρχει. Είμαστε μια μεγάλη παρέα και όλοι θα παλέψουμε για το συμφέρον της ομάδας με αυτοθυσία»

  • Με τον Ατρόμητο άναψαν τα αίματα αλλά έπαιξες μπροστά στους φίλους της ομάδας. Πως σου φάνηκαν και τι ξεχώρισες από το φιλικό;

«Γνώριζα για την δυναμική της έδρας μας καθώς έχω αγωνιστεί και ως αντίπαλος. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς, στην ουσία αυτός είναι ο Ιωνικός, οι φίλαθλοι του. Από πλευράς μας θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο χορτάρι έτσι ώστε να φεύγουν από το γήπεδο περήφανοι για την ομάδα μας

βυτυτβ.jpg

  • Ποιοι είναι στόχοι σου ενόψει της νέας σεζόν;

«Βασικός στόχος είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική με όλους τους αντιπάλους και να εκπληρώσει τους στόχους της με όμορφο ποδόσφαιρο. Είμαι αρκετά αισιόδοξος καθώς διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή και φυσικά τον πρόεδρο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες έτσι ώστε να βρίσκομαι πάντα σε υψηλό επίπεδο»

  • Είχες άλλες προτάσεις πέρα του Ιωνικού και γιατί τον επέλεξες;

«Ναι είχα κάποιες προτάσεις αλλά του Ιωνικού ήταν αυτή που με κάλυπτε περισσότερο από όλες, κυρίως γιατί η ομάδα έχει φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους και συμβαδίζουμε μαζί σε αυτό. Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η εμπιστοσύνη που έδειξε ο προπονητής μου κ. Σπανός και ο πρόεδρος και θα τους την ανταποδώσω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0