Face to Face

Ο Πολυδεύκης Βολανάκης στο BN Sports για την Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Προσοχή στις αντεπιθέσεις - Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά να μην την υποτιμήσει»

Ο Πολυδεύκης Βολανάκης στο BN Sports για την Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Προσοχή στις αντεπιθέσεις - Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά να μην την υποτιμήσει»

Με την Ζέμπλιν, ήταν ο τελευταίος αντίπαλος της Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πολυδεύκης Βολανάκης σκιαγραφεί αποκλειστικά στο BN Sports την προσεχή αντίπαλο των «ερυθρολεύκων».

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Αντίστροφα μετρούν Ολυμπιακός και Σλόβαν Μπρατισλάβας για την μεταξύ τους μάχη στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να προσπεράσουν το σοκ με τη Μακάμπι Χάιφα και οι Σλοβάκοι να πάρουν… εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο τελευταίος (χρονικά) αντίπαλος της Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν η Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, την οποία οι πρωτοπόροι Σλοβακίας επικράτησαν με 4-2 και με ανατροπή από 2-0. Βασικός για την αντίπαλο, ήταν ο ταλαντούχος Πολυδεύκης Βολανάκης. Ο 19χρονος φορ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και παρουσίασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού προς τα play off του Europa League.

  • Αρχικά, πες μου την άποψή σου για την Σλόβαν. Τι ξεχώρισες σε εκείνη;

«Η Σλόβαν στη Σλοβακία είναι η καλύτερη ομάδα σίγουρα είναι μεγάλο κλαμπ με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που κάνουν και την διαφορά»

  • Το δυνατό σημείο και τον παίκτη που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός και γιατί;

«Οι αντεπιθέσεις είναι το πιο δυνατό σημείο της. Έχει καλούς και γρήγορους επιθετικούς που μπορούν να κάνουν την ζημιά αν δεν προσέξει ο Ολυμπιακός. Πολύ επικίνδυνος είναι ο  εξτρέμ Μπαρσεγκιάν που έβαλε και γκολ με εμάς αλλά και ο Κούτσκα στο κέντρο γιατί ρυθμίζει τα πάντα»

  • Το αδύναμο σημείο της που πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός;

«Το αδύνατο σημείο της θα έλεγα πως είναι όταν δεν έχουν οργανωμένη άμυνα μετά από κάποια στατική φάση. Δηλαδή άνετα μία ομάδα μπορεί αν φύγει στην κόντρα και ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνος»

  • Προηγηθήκατε με 2-0 αλλά η Σλόβαν το γύρισε. Τι πήγε στραβά θεωρείς;

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο αμυντικά. Κλειστήκαμε πίσω και δεν μας βγήκε καθόλου. Για αυτό και όταν μείωσε η Σλόβαν δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Έκανε και εκείνη κάποιες σημαντικές αλλαγές που τη βοήθησαν να γυρίσει το ματς»

  • Είναι φαβορί ο Ολυμπιακός και γιατί;

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί σίγουρα αλλά θέλει προσοχή γιατί η Σλόβαν είναι δύσκολη ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμάς»

εικόνα_Viber_2022-08-01_21-14-39-819.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0