Face to Face

Ο αρχηγός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βέρνον Ντε Μάρκο στο BN Sports: «Περιμένουμε την αντίδραση του Ολυμπιακού – Ήμουν κοντά στον Παναθηναϊκό»

Ο αρχηγός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βέρνον Ντε Μάρκο στο BN Sports: «Περιμένουμε την αντίδραση του Ολυμπιακού – Ήμουν κοντά στον Παναθηναϊκό»

Έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο, η Σλόβαν Μπρατισλάβας συναντάει ξανά τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Europa League και ο αρχηγός της ομάδας, Βέρνον Ντε Μάρκο αναφέρεται αποκλειστικά στο BN Sports για τους Πειραιώτες.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Δεν έχουν περάσει καν 365 μέρες από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός συνάντησε την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League. Και πάλι, μετά από έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν πάνω στους Σλοβάκους και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά, για τον 3ο προκριματικό γύρο, οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά για να δώσουν είτε μία ρεβάνς, είτε μία συνέχεια στην «ερυθρόλευκη» παράδοση. Ανάμεσα στους παίκτες που έζησε τον περσινό αποκλεισμό, ήταν ο αρχηγός της Σλόβαν, Βέρνον Ντε Μάρκο.

Ο 29χρονος μπακ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και αναφέρθηκε στην κλήρωση των πρωταθλητών Ελλάδας, στο πως θα αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για την άγνωστη μεταγραφική ιστορία με τον Παναθηναϊκό.

  • Πώς νιώθεις που θα παίξεις για δεύτερη χρονιά απέναντι στον Ολυμπιακό;

«Ήταν ευχαρίστηση να παίξω εναντίον αυτής της ομάδας πέρυσι, και τώρα είναι το ίδιο συναίσθημα. Είμαστε ένας σύλλογος που θέλει να βελτιωθεί και να έχει μέλλον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτού του είδους τα παιχνίδια μας κάνουν να αναπτυχθούμε ως ομάδα και ως σύλλογος»

  • Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα σας για αυτή τη μάχη; Πιστεύεις ότι μπορείτε να πάρετε την πρόκριση;

«Είμαστε μετά από μια δύσκολη ήττα από τη Φερεντσβάρος, αλλά βρισκόμαστε στη στιγμή που αποκτούμε καλύτερη ομάδα, γιατί κάναμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ μετά την τελευταία σεζόν. Είχαμε επίσης πολλά καλά παιχνίδια πριν την Φερεντσβάρος και αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε να βρούμε αυτήν την ισορροπία όπου θα έχουμε καλή απόδοση απέναντι σε κάθε ομάδα. Γι' αυτό περιμένουμε με πολλή φιλοδοξία αυτό το παιχνίδι»

  • Ποιες είναι οι διαφορές από πέρυσι που ο Ολυμπιακός κέρδισε την ομάδα σου και ποιο είναι το κλειδί αυτών των αγώνων;

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, γι' αυτό δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντί ​​του. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε από αυτά τα παιχνίδια

  • Ποιος παίκτης σου άρεσε περισσότερο από τον Ολυμπιακό από την περασμένη σεζόν;

«Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα, αλλά κατά τη γνώμη μου ο Βαλμπουένα είναι ένας ξεχωριστός παίκτης με μεγάλη εμπειρία»

  • Τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, είναι κάτι θετικό για την ομάδα σου και γιατί;

«Είναι επίσης δύσκολη η κατάσταση για αυτούς όπως η δική μας, αλλά σε αυτές τις στιγμές που είσαι υπό πίεση είναι που πρέπει να παίξεις καλύτερα και να διορθώσεις τα λάθη από το προηγούμενο παιχνίδι. Γι' αυτό θα περιμένουμε αντίδραση από τον Ολυμπιακό και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό»

4d2444f65d.jpg

  • Θέλετε εκδίκηση από το περσινό αποτέλεσμα και τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να βρεθεί στον επόμενο γύρο;

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις καλύτερες ικανότητές μας για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά να μην φοβόμαστε κανέναν»

  • Θέλεις να παίξεις μια μέρα στην ελληνική Super League;

«Μου αρέσει η χώρα, οι άνθρωποι και ο πολιτισμός. Έχω λίγους Έλληνες φίλους στη Σλοβακία και μιλούν πάντα τα καλύτερα πράγματα για τη χώρα τους, αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι θετικό.

Την περασμένη μεταγραφική περίοδο ήμουν κοντά στον Παναθηναϊκό και φυσικά η ελληνική Super League είναι ένα πρωτάθλημα με ποιοτικές ομάδες. Είμαι πολλά χρόνια στη Σλοβακία, αλλά είναι αλήθεια ότι πρέπει να το ονειρεύομαι»
41432.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0