Face to Face

Ο Άνταμ Τσέριν στο BN Sports: «Ο Σπόραρ θα εγκλιματιστεί γρήγορα και θα βάλει πολλά γκολ»

Ο Άνταμ Τσέριν στο BN Sports: «Ο Σπόραρ θα εγκλιματιστεί γρήγορα και θα βάλει πολλά γκολ»

Ο Άνταμ Τσέριν μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για τον συμπατριώτη του, Αντράζ Σπόραρ και το τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό! 

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο Άνταμ Τσέριν μπορεί να μην έχει πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέμα συμπεριφορά η προσαρμογή του δείχνει να είναι στο… σωστό δρόμο.

Ο Σλοβένος μέσος, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για τον νεοαποκτηθέντα στράικερ, Αντράζ Σπόραρ, με τα καλύτερα λόγια και κατά τα λεγόμενα του, ο ομοεθνής του, θα δώσει στον Παναθηναϊκό αυτό ακριβώς που αναζητούσε!

Θα ήθελες να μας κάνεις ένα σχόλιο για τον Άντραζ Σπόραρ;

«Είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι ένας ποιοτικός παίκτης και πιστεύω πως θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον αγωνιστικό χώρο».

Τι πιστεύεις πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα;

«Πιστεύω θα σκοράρει πολλά γκολ. Όλοι ξέρουν πως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που χρειάζεται ένας στράικερ και γενικότερα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Είναι ένας παίκτης που σκέφτεσαι πολύ γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το πράγμα θα μας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα θα γίνουμε πιο απειλητικοί».

Ποια είναι τα δυνατά του χαρακτηριστικά;

«Ο Άντραζ είναι ένας πολύ ταχύς παίκτης και μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες στις αντίπαλες άμυνες. Είναι κάτι που πραγματικά έψαχνε η ομάδα. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και το τελείωμα του είναι ένα από τα δυνατά του… χαρτιά. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει την επαφή με το γκολ και θα μπορέσει να χαρίσει πολλά χαμόγελα στους φιλάθλους μας, όπως και πολλές νίκες στο κλαμπ!»

Πως θα τον χαρακτήριζες σαν άνθρωπο;

«Είναι ένα πραγματικά καλό παιδί. Έχουμε συνεργαστεί στην εθνική ομάδα και είναι ανοιχτός χαρακτήρας. Πιστεύω θα εγκλιματιστεί γρήγορα και θα γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα. Ανυπομονώ να έρθει στην ομάδα. Καταλαβαίνεις πως είναι σημαντικό και για εμένα, αλλά και για τον ίδιο πως είμαστε από την ίδια χώρα και θα έχουμε μια… παραπάνω επικοινωνία!»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0