Face to Face

O ρεπόρτερ Φρεντερίκο Μπαρτόλο της O'Jogo στο BN Sports: «Δυνατός στο εναέριο παιχνίδι ο Σπόραρ, θα ξεπεράσει τα 15 γκολ»

O ρεπόρτερ Φρεντερίκο Μπαρτόλο της O'Jogo στο BN Sports: «Δυνατός στο εναέριο παιχνίδι ο Σπόραρ, θα ξεπεράσει τα 15 γκολ»

Ο Αντράζ Σπόραρ είναι το πρόσωπο στο οποίο ο Παναθηναϊκός επενδύει για το μέλλον στην θέση του και περιμένει από εκείνον πολλά! Το BN Sports επικοινώνησε με Πορτογάλο ρεπόρτερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη!

Από το τέλος της περσινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός ήταν γνωστό πως βρίσκεται στην αναζήτηση ενός φορ ολκής. Ενός παίκτη, ο οποίος θα έχει έντονο το στοιχείο του γκολ και θα μπορέσει να αποτελέσει, σημείο αναφοράς στην κορυφή της επίθεσης.

Η λύση βρέθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εν τέλει και ακούει στο όνομα Αντράζ Σπόραρ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Championship (δεύτερη κατηγορία Αγγλίας) και σκόραρε 8 φορές σε 38 εμφανίσεις, εκ τω οποίων τις 31 ως βασικός, ενώ 18 από αυτές δεν συμπλήρωσε 90 λεπτά συμμετοχής!

Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή παρόλα αυτά, ανήκαν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στην πορτογαλική ομάδα κατέληξε τον Ιανουάριο του 2020, αλλά δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Μπράγκας τον Φεβρουάριο του 2021 και σε συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μίντλεσμπρο με την μορφή δανεισμού!

Με την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αγωνίστηκε σε 38 αναμετρήσεις και πέτυχε 11 γκολ, ενώ παράλληλα μοίρασε 4 ασίστ!

Το BN Sports επικοινώνησε με τον Φρεντερίκο Μπαρτόλο, συντάκτη της ιστοσελίδας «ojogo.pt» για περεταίρω πληροφορίες και σας τις παρουσιάζει!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Ποια είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά του Σπόραρ;
«Κατά την άποψη μου, είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Είναι ένα φορ που έχει πολύ καλές δυνατότητες στο εναέριο παιχνίδι και μπορεί να απειλήσει με το κεφάλι. Του αρέσει το παιχνίδι με δημιουργία από τα άκρα, όπως και οι σέντρες από τα εξτρέμ.

Έχει πολύ δύναμη σαν παίκτης και μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Η ταχύτητα του είναι καλή και μπορεί να «χτυπήσει» τον αντίπαλο σε παιχνίδι τρανζίσιον».

Τα σημεία τα οποία υστερεί;
«Θεωρώ πως η κύρια αδυναμία του είναι πως δεν κινείται πολύ στον χώρο. Επιλέγει να παραμένει στον άξονα και δεν συνεισφέρει πολύ ανασταλτικά, περιορίζει το παιχνίδι του μέχρι το κέντρο. Αυτός ήταν και ο λόγος όπου δεν… έπιασε στην Σπόρτινγκ. Αυτό το χαρακτηριστικό, δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της ομάδα Ρούμπεν Αμορίμ. Ακόμη ένας λόγος που δεν… έπιασε στην Πορτογαλία είναι πως η ομάδα έπαιζε στρωτό ποδόσφαιρο, όπως σου είπα ο Αντράζ προτιμάει παιχνίδι με σέντρες».

Οι αριθμοί του στην Championship ήταν πεσμένοι, ξέρεις σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;
«Ξέρεις, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην Αγγλία. Στο πρωτάθλημα δεν πήρε τον χρόνο που περίμενε και δεν τον βοήθησε ψυχολογικά, ούτε στο να δέσει με την ομάδα».

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε έναν παίκτη που θα γίνει σημείο αναφοράς! Πιστεύεις μπορεί να το υποστηρίξει;
«Η αλήθεια δεν ξέρω τις ανάγκες που έχει ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω τι στυλ παιχνιδιού έχει σαν ομάδα. Πιστεύω όμως πως είναι μια εξαιρετική λύση. Δεν είναι το αστέρι που θα πετύχει 25 γκολ σε μια σεζόν. Είναι ένας παίκτης που θα κινηθεί γύρω στα 15 γκολ και μπορεί να τα ξεπεράσει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0