Face to Face

Ο Σεμπάστιαν Χοχράινερ της BILD στο BN Sports για τον Νάρεϊ: «Ήθελε Bundesliga, αλλά δε μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία του ΠΑΟΚ χαμένη»

Ο Σεμπάστιαν Χοχράινερ της BILD στο BN Sports για τον Νάρεϊ: «Ήθελε Bundesliga, αλλά δε μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία του ΠΑΟΚ χαμένη»

Ο Κάλεντ Νάρεϊ άφησε το Ντίσελντορφ και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ. Το BN Sports επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της BILD, Σεμπάστιαν Χοχράινερ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Φορτούνα και μίλησε για το παρελθόν του ποδοσφαιριστή στην Γερμανία, καθώς και για το «ασπρόμαυρο» μέλλον του!

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της μεταγραφής του Κάλεντ Νάρεϊ από την Φορτούνα Ντίσελντορφ στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δαπάνησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να φέρει τον Γερμανό στην Τούμπα, ο οποίος την περσινή σεζόν πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 8 γκολ και 15 ασίστ στην Bundesliga 2.

Φυσικά, ο Νάρεϊ δεν αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία στο ελληνικό κοινό. Γι’ αυτό το BN Sports επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της BILD, Σεμπάστιαν Χοχράινερ, ο οποίος έχει παρακολουθήσει αρκετά τον 27χρονο και έδωσε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

«Γρήγορος, δυναμικός, αλλά χρειάζεται βελτίωση στην πάσα»

«Ο Νάρεϊ είναι πολύ γρήγορος και δυναμικός παίκτης. Είναι πολύ καλός όταν βρίσκεται στο ένας-εναντίον-ενός με τον αντίπαλό του, ενώ έχει καλυτερεύσει αρκετά το μακρινό σουτ. Κάτι που χρειάζεται να βελτιώσει εξίσου όμως, είναι το passing game. Παρόλο που την προηγούμενη σεζόν σημείωσε 15 ασίστ, θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αφού αρκετές πάσες του δεν έβρισκαν τους επιθετικούς».

Παρόλο που ο Νάρεϊ έχει αρκετές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Bundesliga 2, όπως η Φορτούνα, το Αμβούργο, η Πάντερμπορν και η Γκρόιτερ Φιρτ, δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

«Η περσινή σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη της καριέρα του. Έτσι, αποτελεί ερωτηματικό αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που ομάδες της Bundesliga αν και εξέτασαν την περίπτωσή του δεν κατέθεσαν κάποια πρόταση».

«Ο ίδιος θα ήθελε να παίξει στην Bundesliga. Δεν υπήρξε όμως σημαντικό ενδιαφέρον από καμία ομάδα ως τώρα. Και επειδή προφανώς δεν ήθελε να περιμένει ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έπρεπε να εξετάσει κι άλλες περιπτώσεις. Έτσι, προέκυψε ο ΠΑΟΚ, και δε μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη».

«Δύσκολα θα σημειώσει παρόμοια νούμερα. Άλλη η ποιότητα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα»

Οι βλέψεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά από την μεταγραφή του Νάρεϊ είναι μεγάλες. Ωστόσο, όπως τονίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος, δύσκολα θα σημειώσει ανάλογα νούμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να υπάρχει πίστη, ανάλογη με αυτήν που έλαβε στην Φορτούνα και κατόρθωσε να ξεχωρίσει σε σχέση με το πέρασμα του από άλλες γερμανικές ομάδες.

«Στην Φορτούνα έλαβε την πίστη που χρειαζόταν και κατόρθωσε να γίνει πολύ δημιουργικός, όπως του αρέσει άλλωστε. Μετά από μια εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν, η αυτοπεποίθησή του έφτασε σε τέτοιο επίπεδο, που τον ώθησε στο να πραγματοποιήσει μια τρομερή χρονιά».

«Θεωρώ πολύ δύσκολο να σημειώσει παρόμοια νούμερα. Τόσο η ποιότητα του πρωταθλήματος, αλλά και το στάτους της ομάδας είναι διαφορετικά και ίσως μεγαλύτερα από αυτά που είχε συνηθίσει στο παρελθόν. Όσο για την Ευρώπη, αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε την περσινή σεζόν και με την παρουσία καλύτερων συμπαικτών στο πλάι του μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμος».

NAREY.jpg

Τέλος, ο Γερμανός δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο για το χαρακτήρα του Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος καθότι φαίνεται είναι αρκετά ευχάριστος τύπος και έχει τη δυνατότητα να μπει στις καρδιές του κόσμου.

«Ο Κάλεντ είναι κουλ, αρκετά φιλικός και κοινωνικός άνθρωπος. Ο κόσμος του Ντίσελντορφ τον είχε αγαπήσει και είχε αρκετή πέραση στα αποδυτήρια της Φορτούνα. Επίσης οι σχέσεις του με τα media και ανθρώπους του συλλόγου ήταν εξαιρετικές. Νομίζω δε θα έχει πρόβλημα με το περιβάλλον στην Ελλάδα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0