Face to Face

Ο δημοσιογράφος του βραζιλιάνικου GOAL στο BN Sports για Σκάρπα: «Έτσι θα πάει στον Ολυμπιακό – Τρομερή ικανότητα στη δημιουργία και στο γκολ»

Ο δημοσιογράφος του βραζιλιάνικου GOAL στο BN Sports για Σκάρπα: «Έτσι θα πάει στον Ολυμπιακό – Τρομερή ικανότητα στη δημιουργία και στο γκολ»

Από τη μία Νότιγχαμ Φόρεστ και από την άλλη ο Ολυμπιακός. Όλα δείχνουν πως ο Γκουστάβο Σκάρπα θα αγωνιστεί στον Πειραιά και ο Ταουάν Αμπρόσιο του βραζιλιάνικου GOAL μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για τον Βραζιλιάνο άσο.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει αρκετές υπερβάσεις για να κλείσει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό για τον ερχόμενο Γενάρη. Εν τέλει, η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε στη μέση και όλα δείχνουν πως θα είναι η ομάδα που θα έχει τα δικαιώματά του, χωρίς να σημαίνει πως ο έμπειρος άσος δεν θα αγωνιστεί στον Πειραιά.

Από την Βραζιλία μόνο χαρούμενοι δεν είναι που ο Σκάρπα θα αποτελέσει παρελθόν από την Παλμέιρας και ο Ταουάν Αμπρόσιο μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για την περίπτωσή του. Τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι του, τα όσα έκανε στην Βραζιλία και οι λεπτομέριες της συμφωνίας.

  • Μίλησέ μου για τον Σκάρπα. Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο στο παιχνίδι του;

«Θεωρώ πως ο Σκάρπα έχει μία τρομερή ικανότητα να δημιουργεί στον αγωνιστικό χώρο σαν ένα κλασσικό «10άρι». Επίσης, είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που ξέρει να εκτελεί. Το κάνει την κατάλληλη στιγμή και με τις σωστές συνθήκες»

  • Πες μου την ιστορία για τη μεταγραφή του. Πώς μπορεί να παίξει με τον Ολυμπιακό;

«Μόνο εάν ο Ολυμπιακός συνεχίσει στο Champions League μετά τον φετινό Δεκέμβριο. Έχει δοθεί η επιλογή να αγωνιστεί στην Ελλάδα για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

  • Πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αν έρθει;

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει έναν εξαιρετικό επιθετικό και δημιουργικό παίκτη, για να δημιουργεί και να βάζει γκολ. Μπορεί να τα κάνει όλα και αυτό θα είναι ένα μεγάλο «+» για την ομάδα»

  • Ποια είναι η αδυναμία του;

«Δεν έχει καλλιεργηθεί τακτικά στην καριέρα του και δεν ξέρω πόσο εύκολα θα προσαρμοστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο»

  • Γιατί έφυγε από την Παλμέιρας και γιατί η ομάδα δεν επέτρεψε να φύγει τώρα; Θα λείψει από την ομάδα;

«Έχει όνειρο να παίξει στην Ευρώπη και το έχει εκφράσει αρκετές φορές. Βέβαια, η Παλμέιρας προτίμησε να τον κρατήσει γιατί είναι πραγματικά πολύ απαραίτητος για εκείνη. Προτίμησε να τον χάσει ελεύθερο παρά με λεφτά γιατί τον χρειάζεται»

  • Η στιγμή που θυμάσαι περισσότερο από αυτόν;

«Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Έχει βοηθήσει πολύ για τους τίτλους που κατακτήσαμε αλλά αξέχαστα θα μείνουν τα τρομερά γκολ που πετύχαινε αλλά και τα φάουλ»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0