Face to Face

Ο Πάρις Λι στο BN Sports: «Έτοιμος για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό - Έμπνευση μου οι νίκες» (video)

Ο Πάρις Λι στο BN Sports: «Έτοιμος για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό - Έμπνευση μου οι νίκες» (video)

Ο Πάρις Λι σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο BN Sports, αναφορικά με τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό και τα πρώτα μηνύματα που θέλει να στείλει στους «πράσινους».

 

Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά

Εντυπωσίασε απέναντι στον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια των play off της Euroleague, ενώ συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέσω της πρώτης του συνέντευξης στο BN Sports. Έπειτα από μία έντονη σεζόν στο «πριγκιπάτο», ήρθε η ώρα να αφήσει την παρέα των ΤζέιμςΜπέικον και Χολ, για να αποτελέσει την πρώτη επίσημη μεταγραφή του «τριφυλλιού».


Με περίσσιο πάθος στην άμυνα και αξιόπιστα ποσοστά εντός παιδιάς (Μ.Ο. 47,4%), έρχεται στην Αθήνα για να προσδώσει ενέργεια στο παιχνίδι του Ντέγιαν Ράντονιτς. Η πρώτη του σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συνοδεύτηκε με 7,4 πόντους και 2,1 ασίστ σε 34 εμφανίσεις (regular season). Πέραν όμως των αριθμών πρόκειται για παίκτη ο οποίος ξέρει να "κλειδώνει" τους αντίπαλους γκαρντ, κάτι που έγινε εμφανές και στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια ο 27χρονος Αμερικάνος είχε μιλήσει με όμορφα λόγια για τον Σλούκα, λέγοντας στο BN Sports ότι τον θεωρεί κορυφή, ενώ ανέφερε ότι είχε ευχαριστηθεί την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ


Την Παρασκευή 1η Ιουλίου ανακοινώθηκε από τον «εξάστερο» Παναθηναϊκό και εν συνεχεία των πρώτων δηλώσεων που είχε δώσει μαζί με την αποκλειστική επιβεβαίωση του ερχομού (22/05) του, μίλησε για τον κόσμο, τους στόχους του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Αναφορικά με την ερχόμενη σεζόν και το κίνητρο που έχει με τη νέα του ομάδα ανέφερε: «Η μεγαλύτερη έμπνευση μου, το μεγαλύτερο κίνητρο στον Παναθηναϊκό είναι οι νίκες. Θέλω να κερδίζω και να το κάνω όσο πιο συχνά γίνεται».

Όταν ρωτήθηκε για τον x factor που τον ώθησε να πει το τελικό ναι και να επιλέξει τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του: «Κομβικό παράγοντα για την επιλογή μου να 'ρθω στην Αθήνα αποτέλεσε η συνέπεια του συλλόγου. Με ακολουθούσαν σε ολόκληρη την σεζόν και με έκαναν να νιώσω όμορφα, ότι πραγματικά με ήθελαν στην ομάδα»συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον coach, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες».


Τέλος, αναφέρθηκε στα ντέρμπι και για το αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως αιώνιος: 
«Ναι είμαι έτοιμος, σίγουρα είμαι έτοιμος. Το να αγωνίζομαι εναντίον τους στα play offs την περασμένης Euroleague και να παίζω μπροστά στο κοινό τους ήταν ευχάριστο. Ωραία ατμόσφαιρα»
για να κλείσει στέλνοντας το δικό του μήνυμα στο κοινό του Παναθναϊκού: «Σίγουρα θέλω να ξέρουν ότι θα δώσω το 100%. Δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχήσουν για το αν θα παίξω σκληρά ή όχι. Είμαι έτοιμος να φέρουμε επιτυχίες».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0