Face to Face

Ο Νίκος Γκίκας στο BN Sports: «Τα… ακούσαμε από τον Ιτούδη στο ημίχρονο αλλά τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο»

Ο Νίκος Γκίκας στο BN Sports: «Τα… ακούσαμε από τον Ιτούδη στο ημίχρονο αλλά τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο»

O Νίκος Γκίκας μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας μίλησε στο BN Sports και ευχαρίστησε τον κόσμο της Λάρισας για την παρουσία του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αγάπη που δείχνουν οι Λαρισαίοι στο μπάσκετ!

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports μετά την νίκη της Εθνικής επί της Μ.Βρετανίας. Αναφέρθηκε στον κόσμο της Λάρισας που δείχνει έμπρακτα πως αγαπάει το μπάσκετ, αλλά και το τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στο ημίχρονο στους παίκτες του.

εικόνα_Viber_2022-06-25_04-14-10-715.jpg
*φωτογραφία από την media day της Εθνικής πριν το παιχνίδι με τη Μ.Βρετανία*


Στο ξεκίνημα της συζήτησης τοποθετήθηκε για το… άσχημο ξεκίνημα της ομάδας λέγοντας: «Μπήκαμε νωθρά στο ματς, αλλά στη συνέχεια δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από τους Βρετανούς και κερδίσαμε εύκολα. Πιστεύω πως ο κόσμος που ήρθε το απόλαυσε, γιατί υπήρχε θέαμα και βγήκαν ωραίες φάσεις. Πιστεύω ήταν μια ωραία εμπειρία για όσους βρέθηκαν εδώ».


Ενώ για τον αν ο κόσμος έδωσε ώθηση στην ομάδα συμπλήρωσε: «Σίγουρα, το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος ήταν φανταστικός. Η Λάρισα έχει αποδείξει και στην Α1 πως είναι κοντά στο μπάσκετ και γεμίζει το γήπεδο. Με την Εθνική Ομάδα, απλά το απέδειξε για άλλη μια φορά και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».


Όσον αναφορά για το τι άκουσαν στο ημίχρονο από τον προπονητή Δημήτρη Ιτούδη ανέφερε: «Ακούσαμε πολλά… Μας είπε πως δεν έχουμε παίξει καλά και παρόλα αυτά βρισκόμαστε ένα πόντο μπροστά. Μας είπε να βγούμε να αποδείξουμε τι αξίζουμε και ποιοι ήμαστε. Πιστεύω τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0