Face to Face

Ο ρεπόρτερ Χόφενχαϊμ του Kicker, Μίχαελ Πφάιφερ, αποκαλύπτει στο BN Sports: «Σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή του Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ»

Ο ρεπόρτερ Χόφενχαϊμ του Kicker, Μίχαελ Πφάιφερ, αποκαλύπτει στο BN Sports: «Σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή του Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ»
Ο δημοσιογράφος που ανέδειξε στο Kicker το θέμα Γκατσίνοβιτς - ΑΕΚ, Μίχαελ Πφάιφερ αποκαλύπτει στο BN Sports κι’ άλλες λεπτομέρειες του επικείμενου deal.
Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Άλκη Τσαβδαρά

Ηχηρό ήταν το μπαμ από Γερμανία μεριά το πρωί της Κυριακής (26/6). Η ιστοσελίδα του έγκυρου αθλητικού περιοδικού «Kicker» αποκάλυψε τη στροφή του ενδιαφέροντος από πλευράς Ελλάδας για τον Μίγιατ Γκατσίνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έγινε... ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι έτοιμοι για την εξαγορά του ποδοσφαιριστή, και όχι τον δανεισμό, από τη Χόφενχαϊμ.

Το ρεπορτάζ ανήκει στο Μίχαελ Πφάιφερ, με τον οποίο επικοινώνησε το BN Sports, για να μάθει παραπάνω λεπτομέρειες. Την πηγή της είδησης φυσικά και δεν την αποκάλυψε ο καλός συνάδελφος, εντούτοις μας διαβεβαίωσε: «η πρόταση της ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει στα χέρια της η Χόφενχαϊμ. Είναι σχεδόν κλεισμένη η μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα».

PFEIFFER_2.jpg

Τα οικονομικά της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Πφάιφερ αναφέρει: «η Χόφενχαϊμ θέλει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για τα ταμεία της. Θα πίεζε και για το κάτι παραπάνω, μιας και τον απέκτησε με 3 εκατ. ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Γνωρίζει, όμως, ότι η αξία του έχει πέσει. Από την άλλη, δεν θα τον πουλήσει τόσο-όσο, μιας και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο στο κλαμπ».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιμονή της γερμανικής ομάδας, ώστε να... ξεφορτωθεί τον πρώην Σέρβο μέσο του Παναθηναϊκού, εξ’ ου και η αρνητική στάση σε νέο δανεισμό στους «πράσινους». Η άποψη του Γερμανού δημοσιογράφου είναι ξεκάθαρη: «η Χόφενχαϊμ γνωρίζει τι έχει και τι δεν έχει με τον Γκατσίνοβιτς στο ρόστερ. Δεν είναι τυχαίο ότι ενισχύθηκε με δύο ποδοσφαριστές στις θέσεις που αγωνίζεται ο Μίγιατ (σ.σ. Πρέμελ και Μπέκερ). Ψάχνουν δυναμισμό στην 11άδα, διότι είναι κάτι που τους έλειπε πέρσι. Και σ’ αυτόν τον τομέα ο Γκατσίνοβιτς υστερεί».

Πως γίνεται, όμως, να έρχεται ένας νέος προπονητής, όπως ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ και να μη θέλει καν να δει τον ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία; «Η άποψή τους στη Χόφενχαϊμ δεν αλλάζει. Ο Γκατσίνοβιτς δεν είναι ο ίδιος όπως με την Άιντραχτ, όπου και εκεί είχε προβλήματα στο τέλος της παρουσίας του. Εδώ έμεινε μακριά από τις προσδοκίες των ανθρώπων της. Το σκεπτικό ήταν με την ανταλλαγή του Τσούμπερ τότε, να επανέλθει στο προσκήνιο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Νομίζω κιόλας ότι το επίπεδό του απέχει πλέον από το να θεωρείται ανταγωνιστικός στην Bundesliga. Πιο εύκολα μπορεί να παίξει στην Ελλάδα, όπως φάνηκε. Έχει και τον ίδιο μάνατζερ με τον Τσούμπερ, άρα το deal με την ΑΕΚ είναι κοντά. Και οι δύο πλευρές το θέλουν».

Παρά το καλό όνομα που δημιούργησε τα τελευταία χρόνια ο Σέρβος στην Bundesliga, προτάσεις από τη Γερμανία δεν υπήρχαν; «Όχι, καμία ομάδα της Bundesliga δεν χτύπησε την πόρτα της Χόφενχαϊμ για τον Γκατσίνοβιτς».

Ο Γκατσίνοβιτς φαίνεται πως θα... ριζώσει στην Αθήνα. Απλά τώρα τα χρώματα στη φανέλα του θα είναι διαφορετικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0