Face to Face

Ο Αστέρας Τρίπολης (νυν και πρώην παίκτες και παράγοντες) αποχαιρετά μέσω του BN Sports τον Μπάμπη Σκορπίδα

Ο Αστέρας Τρίπολης (νυν και πρώην παίκτες και παράγοντες) αποχαιρετά μέσω του BN Sports τον Μπάμπη Σκορπίδα
 Ο Μπάμπης Σκορπίδας δεν είναι πλέον στη ζωή και ο Αστέρας Τρίπολης πενθεί. Όχι γιατί έχασε απλά ένα στέλεχός του αλλά επειδή έφυγε ένας από τους πιο πιστούς «οπαδούς» της ομάδας των Αρκάδων. Ο Γιώργος Μποροβήλος και ποδοσφαιριστές που τον έζησαν τον αποχαιρετούν αποκλειστικά στο BNSports.

Δηλώσεις σε Νότη Χάλαρη και Βασίλη Βασιλείου

«Τέτοιες μέρες οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Τι γίνεται όμως όταν αυτή που «φεύγει» είναι η ίδια η σημαία του συλλόγου;», ήταν τα λόγια του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα. Πρόκειται για έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς των Αρκάδων, ο οποίος έδινε τη ψυχή του για την ομάδα στα 40 χρόνια που ήταν μέλος της.

Μαζί σε υποβιβασμούς, προβιβασμούς, χαρές, λύπες και επιτυχίες. Τελικά, στα 70 του χρόνια, ο Μπάμπης Σκορπίδας άφησε την τελευταία του πνοή και όλη η οικογένεια των Αρκάδων βυθίστηκεστο πένθος. Προς τιμήν του, η αίθουσα Τύπου μετονομάστηκε σε «Μπάμπης Σκορπίδας» ενώ ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τους Αρκάδες αναφέρθηκαν στην μοναδική παρουσία του.

Το BN Sports βρήκε κάποιους από αυτούς και εκείνοι με την σειρά του, αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, έναν από τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας.

skorp.jpg

Γιώργος Μποροβήλος: «Υπηρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης εδώ και δεκαετίες»

«Ήταν ο άνθρωπος που υπηρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης εδώ και δεκαετίες και την τελευταία 20ετια από τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Ήταν κοινά αποδεκτός, εξαίρετος χαρακτήρας και αγαπητός σε όλους. Θα μας λείψει»

Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Αγαπούσε τον Αστέρα Τρίπολης σαν τρελός»

«Ήταν σε όλη του τη ζωή στον Αστέρα Τρίπολης. Ωραίος τύπος και γενικά ένας πολύ καλός άνθρωπος. Βοηθούσε πολύ τους νέους και μας έκανε τότε να αισθανόμαστε πολύ καλά στον σύλλογο. Αγαπούσε τον Αστέρα Τρίπολης σαν τρελός και ήταν δίπλα στην ομάδα από όλα τα πόστα.

Καλό ταξίδι αρχηγέ!»

161120.jpg

Γιώργος Κυριακόπουλος: «Ο Μπάμπης ήταν η σημαία του Αστέρα Τρίπολης»

«Ο Μπάμπης Σκορπίδας ήταν η σημαία της ομάδας στον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν εκεί. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που έφυγε από τη ζωή και όλος σύλλογος αλλά και εγώ πενθούμε. Θα λείψε πάρα πολύ σε όλους

Καλό ταξίδι Μπάμπη!»

kyriakopoulos.jpg

Χουάν Μουνάφο: «Ο Μπάμπης ήταν αυτός που θέλαμε να αγκαλιάσουμε κάθε φορά που κερδίζαμε»

«Ποιος ήταν ο Μπάμπης για εμένα...

Ο Μπάμπης ήταν και θα είναι για πάντα ένας άνθρωπος που κράταγε την σημαία του Αστέρα στα χέρια του όπου κι αν πηγαίναμε. Ήταν αυτός που σου έλεγε ιστορίες για τον Αστέρα από τότε που δημιουργήθηκε η ομάδα και από το στόμα του καταλάβαινες πραγματικά τι σημαίνει «Αστέρας»

Ο Αστέρας ήταν η ζωή του. Κάθε πρωί όταν φτάναμε στο γήπεδο, κάθε προπόνηση, κάθε ταξίδι, κάθε παιχνίδι ήταν δίπλα μας. Ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν καταλάβαινε από κούραση κι από πόνο, δε μας άφησε ποτέ!

Ο Μπάμπης ήταν αυτός που θέλαμε να αγκαλιάσουμε κάθε φορά που κερδίζαμε, γιατί ξέραμε ότι ήταν αυτός που χαιρόταν περισσότερο από όλους μας. Ήμουν τυχερός που τον γνώρισα και έχω περάσει τόσα χρόνια δίπλα του. Θα μας λείπει κάθε μέρα και πιο πολύ, αλλά θα τον έχουμε πάντα δίπλα μας και σίγουρα θα συνεχίσει να ταξιδεύει και να βλέπει τα παιχνίδια μας.

Καλό ταξίδι παιχταρά μου! Να μας προσέχεις όπως έκανες πάντα...»

4520863.jpg

Χρήστος Τασουλής: «Δεν έχω δει άλλον να πανηγυρίζει τις επιτυχίες της ομάδας με δάκρυα χαράς»

«Μπάμπης και Αστέρας είναι δύο ονόματα άμεσα συνυφασμένα. Θυμάμαι τον Μπάμπη από τότε που θυμάμαι και τον Αστέρα Τρίπολης. Από τότε που η ομάδα έπαιζε στο γεμάτο χαλίκια "Γουέμπλεϊ" (όπως έλεγαν οι παλιοί το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης) μέχρι και περίπου 20 χρόνια μετά, που τον έβλεπα ακόμα να ακολουθεί τις αποστολές της ομάδας κόντρα σε όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

 Δεν έχω δει άλλον να πανηγυρίζει τις επιτυχίες της ομάδας με δάκρυα χαράς ούτε να βυθίζεται σε απόγνωση όταν η ομάδα χάνει. Ο Μπάμπης ήταν και θα είναι πάντα στις καρδιές μας και στις αναμνήσεις μας ο πιο αυθεντικός οπαδός του Αστέρα Τρίπολης, της ομάδας που υπηρέτησε επί σειρά ετών από όποιο πόστο ζητήθηκε!

Καλό ταξίδι Αρχηγέ...»

SUPERLEAGUE / SԅсӠԑɐϋǓ - ˁщӁ (֙ԏÑVɁ: ÃŋǓ ŎQ׏Ӡ/ EUROKINISSI)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0