Face to Face

Ο Αίας Άοσμαν αποκλειστικά στο BN Sports για Ιωνικό: «Ήθελα να μείνω αλλά με τα λεφτά που μου έδωσαν, δεν μπορούσα»

Ο Αίας Άοσμαν αποκλειστικά στο BN Sports για Ιωνικό: «Ήθελα να μείνω αλλά με τα λεφτά που μου έδωσαν, δεν μπορούσα»
 Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αίας Άοσμαν από τον Ιωνικό, το BNSports επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης.
Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Άιας Άοσμαν θα αποχωρήσει από τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας μπορεί να ήταν κοντά στην ανανέωση του MVP της περσινής σεζόν αλλά εν τέλει οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Το BN Sports βρήκε τον Σύριο άσο και ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον Ιωνικό και ανέφερε τους λόγους που δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης.

  • Ήσουν κοντά στο να ανανεώσεις με τον Ιωνικό. Τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;

«Δεν συνέβη τίποτα και ήθελα να παραμείνω στον Ιωνικό. Αλλά με τα χρήματα που μου είχε προσφέρει η ομάδα δεν θα μπορούσα. Όμως ήθελα να μείνω»

  • Ήταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να αποχωρήσεις;

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση καθώς ο Ιωνικός είναι μία πολύ καλή ομάδα και είχα δεθεί τόσο με τον προπονητή όσο και με τον πρόεδρο της ομάδας. Χρειάστηκε πολύ σκέψη για να πάρω την απόφαση»

  • Θα σου λείψει ο Ιωνικός;

«Και βέβαια θα μου λείψει ο Ιωνικός. Πάρα πολύ κιόλας γιατί δέθηκα με όλους και είναι μία υπέροχη ομάδα. Σαν οικογένεια και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ»

  • Έχεις μιλήσει με άλλες ομάδες από Ελλάδα ή εξωτερικό;

«Για την Ελλάδα είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού πέρα από τον Ιωνικό. Όσο για το εξωτερικό, δεν μιλάω με κάποια ομάδα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0