Face to Face

Χουάνκαρ: «Με χαρακτήρισαν φιλοχρήματο, η καρδιά μου με οδήγησε στον Παναθηναϊκό»

Χουάνκαρ: «Με χαρακτήρισαν φιλοχρήματο, η καρδιά μου με οδήγησε στον Παναθηναϊκό»

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, όπως όλοι οι παίκτες της ομάδας, έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου χορηγού όπως και την αποκάλυψη της νέας φανέλας!

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε όπως και η υπόλοιπη ομάδα, στην εκδήλωση της ανακοίνωσης του νέου χορηγού και τη φανέλα της νέας σεζόν. Εκεί απάντησε σε μερικά ερωτήματα όπου του έθεσαν μερικοί δημοσιογράφοι, εκεί βρισκόταν και το BN Sports, για να σας μεταφέρει όλο το κλίμα.

Αρχικά τοποθετήθηκε για την περίοδο πριν υπογράψει με το «τριφύλλι» και χαρακτηριστικά είπε:

«Υπήρχαν αρκετές κριτικές, όχι από την μεριάς του Τύπου, αλλά από μεριάς του κόσμου. Μου έλεγαν πως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα χρήματα. Όμως τελικά, χωρίς να μιλήσω, απέδειξα πως μπορώ να απορρίπτω προτάσεις με πολλά χρήματα και να παραμείνω εδώ. Διότι εδώ με οδήγησε η καρδιά μου! Και όπως λέει και ένας φίλος μου είμαι άνθρωπος με… καρύδια».

Ενώ σχετικά με τους ευρωπαϊκούς στόχους είπε: «Το πρώτο και το βασικότερο είναι να καταλάβουμε πως δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρέπει με αυτό να είμαστε συνειδητοποιημένοι και φέτος θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά, γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις».

Όσον αναφορά την προσθήκη του Γκάνεα, τον ανταγωνισμό και το αν θα αποτελέσει σημείο για να πάρει μερικές ανάσες:

«Αυτό σημαίνει πως όλες οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να έχουν μεγάλους παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός και είμαστε μια ομάδα όπου οι μεν καλούμαστε να βοηθήσουμε τους δε. Ο ένας τον άλλον».

Για στόχους της επόμενες σεζόν και το αν το πρωτάθλημα αποτελεί εφικτό στόχο:

«Αυτές είναι μεγάλες κουβέντες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ηρεμήσουμε, μετά από μια πολύ σημαντική χρονιά, μια πολλή μεγάλη χρονιά και επειδή κατακτήσαμε το κύπελλο, προχωράμε βήμα-βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό που αξίζουμε και αυτό που θέλουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0