Face to Face

Η Όλγα Παπαδάτου για το «Τουρνουά Ακρόπολις» στο BN Sports: «Μπήκα με σκοπό να δώσω έναν ωραίο αγώνα - Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους προπονητές που αγωνίστηκαν για εμάς »

Η Όλγα Παπαδάτου για το «Τουρνουά Ακρόπολις» στο BN Sports: «Μπήκα με σκοπό να δώσω έναν ωραίο αγώνα - Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους προπονητές που αγωνίστηκαν για εμάς »
Το «Τουρνουά Ακρόπολις» που διεξήχθει στο Καλλιμάρμαρο ολοκληρώθηκε, με τους χθεσινούς (19/06) αγώνες πυγμαχίας να ρίχνουν την αυλαία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Όλγα Παπαδάτου κατέκτησε την πρώτη θέση και μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την εμπειρία της στην διοργάνωση!

Δηλώσεις τον Αντώνη Νιανιά

Για πρώτη φορά έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια πραγματοποιήθηκαν αγώνες πυγμαχίας στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου οι διεθνείς μας αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν μαζί με συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Μεταξύ αυτών και η Όλγα Παπαδάτου, η κορυφαία Ελληνίδα πυγμάχος η οποία κατέκτησε την πρωτιά και το χρυσό. Η επιτυχία ήρθε έπειτα από τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με την 30χρονη αθλήτρια να επικρατεί επί της Γερμανίδας Γκάνγκιμπαουερ ώστε να φτάσει σε ακόμη μία επιτυχία.

Αναφορικά με το τουρνουά: 

«Ήταν ένα πολύ όμορφο τετραήμερο,υπήρχε διάθεση, υπήρχε ενέργεια. Δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και το ευχαριστηθήκαμε»

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος και τον τελικό: 

«Mπήκα με σκοπό να παίξω έναν όμορφο και δίκαιο αγώνα όπως αρμόζει στην αύρα αυτού του ιστορικού σταδίου. Tα κατάφερα, ήρθε η νίκη και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενη. Έχω πολύ δρόμο όσον αφορά την βελτίωση μου και είμαι έτοιμη να τον διανύσω».

Τέλος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας: 

«Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον πρόεδρο μας, τη διοίκηση και τους ομοσπονδιακούς προπονητές διότι για να έχουμε εμείς την ευκαιρία να αγωνιστούμε αγωνίστηκαν αυτοί πριν από μας .Tο κύπελλο Ακρόπολις αναβίωσε και ξαναγράφει ιστορία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0