Face to Face

Ο Τόνι Ντομτζόνι του Κοσόβου στο BN Sports: «Κλειδί η πίεση της Ελλάδας στα μεταξύ μας παιχνίδια – Μακάρι να είμαστε στο EURO 2024» (video)

Ο Τόνι Ντομτζόνι του Κοσόβου στο BN Sports: «Κλειδί η πίεση της Ελλάδας στα μεταξύ μας παιχνίδια – Μακάρι να είμαστε στο EURO 2024» (video)

Το Κόσοβο ήταν η μοναδική χώρα που η Ελλάδα έπαιξε δύο φορές στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Nations League και με τις ισάριθμες νίκες της, εξασφάλισε την κορυφή του ομίλου. Ο Τόνι Ντομτζόνι μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για αυτά τα ματς αλλά και τους στόχους του Κοσόβου.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Με τη νίκη με 2-0 επί του Κόσοβου, η Ελλάδα έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League και εξασφάλισε την κορυφή αλλά και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία της διοργάνωσης. Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η χώρα μας επικράτησε δύο φορές του Κοσόβου, εκτός έδρας της Β. Ιρλανδίας και εντός της Κύπρου.

Στον συγκεκριμένο όμιλο, το Κόσοβο θεωρούνταν ο μεγάλος αντίπαλος, με την Ελλάδα να το παίρνει και τους έξι βαθμούς από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Ανάμεσα στις βασικές επιλογές της χώρας, ήταν και ο Τόνι Ντομτζόνι.

Ο 23χρονος μέσος ανήκει στη Φίτεσε και είναι από τις κορυφαίους παίκτες της χώρας αυτή τη στιγμή, με σημαντικά βήματα εξέλιξης μέσα στα χρόνια. Ο ίδιος, αναφέρθηκε αποκλειστικά στο BN Sports για τα δύο παιχνίδι με την Ελλάδα, τους στόχους του Κόσοβου και τη βλέψη στο EURO 2024.

  • Πρώτα απ' όλα, πες μου πώς νιώθεις για αυτούς τους τέσσερις αγώνες στο Nations League;

«Ένιωσα πολύ καλά και ήμουν καλά προετοιμασμένος. Δυστυχώς, απογοητεύτηκα που δεν είχα την ευκαιρία από τον προπονητή να δείξω τι μπορώ να κάνω καθώς δεν έπαιξα σε όλα αλλά κοιτάμε μπροστά»

  • Τι διαφορετικό έπρεπε να κάνει η χώρα σου για να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς;

«Ξέρουμε ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα και ότι έχουμε πολύ καλά προσόντα. Κατά τη γνώμη μου, μας λείπει η τακτική και στον επιθετικό τομέα πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί»

  • Παίξατε δύο φορές με την Ελλάδα και χάσατε. Ποιο ήταν το κλειδί αυτών των αγώνων;

«Η Ελλάδα μας πίεσε καλά από την αρχή και μας ανάγκασε να κάνουμε λάθη. Πίσω, αμύνθηκε πολύ καλά και αυτός ήταν ο λόγος που κέρδισε»

  • Ποιος Έλληνας παίκτης σου άρεσε περισσότερο και γιατί;

«Δεν κοιτάζω τους αντίπαλους παίκτες γιατί που επικεντρώνομαι στο παιχνίδι για να είμαι καλύτερος με την ομάδα μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποιον»

  • Οι στόχοι σου στους δύο τελευταίους αγώνες στο Nations League και αν πιστεύεις ότι χώρα σου μπορεί να είναι στο EURO 2024;

«Στο Nations League τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα, αλλά έχουμε ακόμα τα ευρωπαϊκά προκριματικά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε στο EURO 2024»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0