Face to Face

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο BN Sports: «Δεν κερδίζονται εύκολα οι τίτλοι – Περήφανος που άλλαξα το… αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο BN Sports: «Δεν κερδίζονται εύκολα οι τίτλοι – Περήφανος που άλλαξα το… αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού»

Ο άνθρωπος που έκρινε ουσιαστικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στο BN Sports για το πώς βίωσε τον αγώνα, το παρελθόν, αλλά και το μέλλον.

Δηλώσεις στην Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ο MVP του τελικού. Ο άνθρωπος που έκρινε το ματς, όπως και πολλές ακόμη αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα!

Ο 26χρονος εξτρέμ του «τριφυλλιού» ήταν πράγματι το πρόσωπο του αγώνα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς με το γκολ του απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρισε το τρόπαιο έπειτα από 8 χρόνια ξανά στο «τριφύλλι». Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο BN Sports εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη μεγάλη αυτή επιστροφή στους τίτλους και αναφέρθηκε στο μέλλον. Παράλληλα υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατάφερε να φέρει μια αλλαγή στην ομάδα, έπειτα από ένα κακό σερί που είχε χτιστεί τα προηγούμενα έτη.


Ένα σχόλιο για το παιχνίδι και την κατάκτηση του Κυπέλλου;

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για το κλαμπ. Ήμασταν μια μεγάλη ομάδα εκεί έξω, τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε με τον τρόπο που ξέρουμε να παίζουμε και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και για το γεγονός ότι μπορέσαμε να κάνουμε χαρούμενο όλον αυτόν τον κόσμο.

Τώρα το πιο δύσκολο είναι να επιστρέψουμε στην χρονιά που έρχεται. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία».

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν σημείωσες το γκολ;

«Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Είναι κάποια συναισθήματα πολύ όμορφα και είμαι πολύ περήφανος που μπόρεσα να βάλω και γω το λιθαράκι μου στην προσπάθειά μας. Να το ζήσω όλο αυτό με την κοπέλα μου, τον κόσμο, την οικογένειά μου που είναι στο σπίτι, τους φίλους μου… Είναι μια απίστευτη ημέρα που θα την θυμάμαι για πάντα».

aitorbn.jpg

Τι έχεις να πεις για την χρονιά που πέρασε συνολικά;

«Μόνο περηφάνια. Για τους ποδοσφαιριστές, το σταφ, τους ανθρώπους που δεν βλέπει ο κόσμος έξω όπως οι μάγειρες, οι βοηθοί… Είμαι χαρούμενος».

Τι είναι αυτό που θέλεις να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Πρέπει να το γιορτάσουμε. Δεν κερδίζονται εύκολα κάθε χρόνο οι τίτλοι. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από ένα κακό σερί και το γεγονός πως μπορώ να κάνω μια αλλαγή στην ομάδα και να κερδίσουμε κάτι ξανά, είναι πραγματικά το πιο όμορφο πράγμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0