Face to Face

Ο Αργύρης Καμπετσής στο BN Sports: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο επιβλητικός – Μου έχουν λείψει όλοι στην ομάδα»

Ο Αργύρης Καμπετσής στο BN Sports: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο επιβλητικός – Μου έχουν λείψει όλοι στην ομάδα»

Ο Αργύρης Καμπετσής μίλησε στο BN Sports λίγο πριν τη σέντρα του τελικού για το ματς, ενώ τόνισε και πως του λείπει πολύ ο Παναθηναϊκός.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Σε ρυθμούς τελικού κινούνται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου (21/5, 20:00), με το βλέμμα τους να είναι στραμμένο μόνο στο τρόπαιο.

Ένας τελικός στον οποίο σημαντικό ρόλο παίζει το πάθος. Αυτό τουλάχιστον είπε ο Αργύρης Καμπετσής στο BN Sports πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως του λείπει πολύ το «τριφύλλι».

Τι περιμένεις από το σημερινό ματς. Υπάρχει φαβορί;

«Έχουν παίξει και οι δυο ομάδες πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος, νομίζω πως ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι πιο ανεβασμένος, έχει κάνει φοβερά παιχνίδια στα play off όποτε θεωρώ πως ίσως είναι πιο επιβλητικός ο Παναθηναϊκός σήμερα».

Ποιο είναι το κλειδί της νίκης;

«Σίγουρα το πάθος παίζει πολυ σημαντικό ρόλο για να στεριώσει ένα παιχνίδι όποτε πιστεύω πως αυτό είναι το κλειδί. Πιστεύω πως θα μπουν αρκετά γκολ σήμερα».

Σου έχει λείψει η ομάδα;

«Μου έχουν λείψει όλοι. Πιο πολύ τα ελληνόπουλα της ομάδας, μου έχουν λείψει πολυ ήμασταν κολλητάρια σχεδόν, αλλά όλη η ομάδα γενικά».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0