Face to Face

Ο Γιώργος Λιάβας στο BN Sports: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει πως επέστρεψα – Τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο»

Ο Γιώργος Λιάβας στο BN Sports: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει πως επέστρεψα – Τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο»

Η τελευταία στροφή των play out της Super League είχε μεγάλη σημασία για τον Γιώργο Λιάβα, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση και μοιράστηκε τα συναισθήματα του αποκλειστικά στο BN Sports.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

469 μέρες. Τόσο έμεινε εκτός ο Γιώργος Λιάβας, ο οποίος είδε το παιχνίδι της μοίρας να στέκεται… απέναντι του και να μην τον αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο 21χρονος αμυντικός έφτασε μέχρι και αρχηγός να γίνει στον Παναιτωλικό και κόντρα στον Ιωνικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα.

Ο Έλληνας άσος, μετά τον αγώνα μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την επιστροφή του στη δράση, τις δυσκολίες όταν έμεινε εκτός αλλά και τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

  • Πως νιώθεις που επέστρεψες στους αγωνιστικούς χώρους;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μία στιγμή που περίμενα πολύ καιρό και αφού συνέβη, είμαι τρομερά ικανοποιημένος. Νιώθω φανταστικά. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω και θεωρώ πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να το καταλάβω»

  • Πως ήταν το διάστημα που έμεινες εκτός;

«Ήμουν πολύ καιρό εκτός. Χρειάζεται πολύ υπομονή και δύναμη και ευτυχώς είχα τα πάντα. Η ομάδα ήταν δίπλα μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Όλοι. Είμαι ευγνώμων που επέστρεψα»

  • Οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Αρχικά να πάμε διακοπές να ηρεμήσουμε και έπειτα να μπούμε με το καλό στην προετοιμασία και να ανεβάσουμε τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται»

  • Πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη της ηλικίας σου να είναι αρχηγός;

«Δεν το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. Σίγουρα είναι δύσκολο να φτάσεις σε αυτό το σημείο αλλά βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα, με στηρίζουν από μικρό και εγώ το ανταπέδωσα. Είναι τιμή μου που έχω το περιβραχιόνιο»

  • Είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας από φέτος;

«Θεωρώ πως το πρόσημο στο τέλος είναι θετικό. Κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια, πήραμε κάποιες σημαντικές νίκες και τερματίσαμε σε μία αρκετά καλή θέση. Στοχεύουμε για ακόμα ψηλότερα πλέον»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0