Face to Face

Ο Ουσεϊνού Μπα στο BN Sports: «Υπέροχο που γιορτάσαμε με τους οπαδούς μας – Μένω στον Ολυμπιακό και του χρόνου για περισσότερους τίτλους»

Ο Ουσεϊνού Μπα στο BN Sports: «Υπέροχο που γιορτάσαμε με τους οπαδούς μας – Μένω στον Ολυμπιακό και του χρόνου για περισσότερους τίτλους»

Τη σημασία του πρωταθλήματος αλλά και για το μέλλον του ανέφερε με δηλώσεις του αποκλειστικά στο BN Sports, ο Ουσεϊνού Μπα μετά τη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Από τις μεγάλες ανακαλύψεις του Ολυμπιακού στα «άδυτα» της Γαλλίας, είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει κάνει τρομακτικά βήματα προόδου και δεν είναι τυχαίο που έχει συλλέξει αρκετές προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης. Ο ίδιος κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά του με την ομάδα του Πειραιά παρότι φέτος δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής.

Ο ίδιος, μετά τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο μέλλον του αλλά και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα τη νέα χρονιά.

5527005.jpg

Αναλυτικά είπε:

  • Πως νιώθεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Φυσικά και είμαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω υπερβολικά χαρούμενος και είναι κάτι που πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι υπερήφανος. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά όμως στο τέλος καταφέραμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές και αυτό έχει σημασία»

  • Οι σκέψεις σου για την επόμενη σεζόν;

«Αρχικά θα μείνω στον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Θέλω να κατακτήσουμε και του χρόνου το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο. Φυσικά, να καταφέρουμε να μπούμε και στο Champions League. Να παίζουμε ξανά και ξανά ώστε να εξελιχθούμε και να φτάσουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο»

  • Η καλύτερη στιγμή σου τη φετινή σεζόν;

«Δεν έχω καλύτερη στιγμή. Νομίζω πως η σεζόν σαν σεζόν ήταν η καλύτερη στιγμή μου. Έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους και κάθε φορά που μπαίνουμε σε αυτό το υπέροχο στάδιο είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Σήμερα ήταν πάρα πολύ ωραία σε όλο αυτό το πάρτι για τη φιέστα»

  • Σου άρεσε σήμερα που γιορτάσατε μαζί με τους οπαδούς για πρώτη φορά το πρωτάθλημα;

«Και βέβαια. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν το είχαμε κάνει λόγω κορωνοϊού αλλά φέτος είναι το κάτι άλλο. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχουμε φανταστικούς οπαδούς. Τους καλύτερους. Και το σημερινό μας έδειξε πόσο χαρούμενους τους κάναμε με το πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε και του χρόνου το ίδιο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0