Face to Face

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον στο BN Sports: «Μοναδικό συναίσθημα να είσαι πρωταθλητής – Το σημαντικό είναι ότι κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον στο BN Sports: «Μοναδικό συναίσθημα να είσαι πρωταθλητής – Το σημαντικό είναι ότι κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Λίγα λεπτά μετά τη φιέστα του Ολυμπιακού για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για αυτή την επιτυχία.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Ημέρα γιορτής η χθεσινή (14/5) για τον Ολυμπιακό, αφού μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (1-1), οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Κόσμος και παίκτες έγιναν ένα για να γιορτάσουν τον τίτλο και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στα εντός έδρας ματς.

Λίγα λεπτά μετά το «γλέντι» για το πρωτάθλημα, ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και αναφέρθηκε στο δεύτερο, προσωπικό, τίτλο πρωταθλητή Ελλάδας που κατακτάει, τους στόχους της νέας σεζόν αλλά και την παρουσία του στον Πειραιά.

5598252.jpg

Αναλυτικά είπε:

  • Πως νιώθεις που κατακτήσατε το πρωτάθλημα;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος φυσικά. Ήταν μία δύσκολη σεζόν αλλά χαιρόμαστε όλοι που ολοκληρώθηκε με εμάς στην κορυφή. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και το σημαντικό είναι πως κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

  • Είναι το δεύτερο πρωτάθλημα σου. Είναι καλύτερο από το πρώτο ή όχι;

«Όχι, όχι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα δύο. Το συναίσθημα πάντα είναι μοναδικό. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτά που νιώθεις όταν σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Ο στόχος δεν αλλάζει για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα και του χρόνου να φέρουμε και το κύπελλο αλλά και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Γνωρίζω για τις ιδιαιτερότητες που είχε αυτή η χρονιά αλλά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι του χρόνου»

  • Απολαμβάνεις την παρουσία σου στον Ολυμπιακό;

«Και βέβαια. Είναι μία τεράστια ομάδα. Ένας μεγάλος σύλλογος που έχεις υψηλούς στόχους κάθε σεζόν ενώ έχουμε και τους καλύτερους φιλάθλους. Είναι δίπλα μας πάντα και τους ευχαριστούμε όλοι για αυτό. Για αυτό και χαιρόμαστε να είναι χαρούμενοι με τις επιτυχίες μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0