Face to Face

Ο Αλέξανδρος Ράπτης στο BN Sports: «Η χημεία μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος – Ελπίζω να ανταπεξήλθα στις απαιτήσεις» (video)

Ο Αλέξανδρος Ράπτης στο BN Sports: «Η χημεία μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος – Ελπίζω να ανταπεξήλθα στις απαιτήσεις» (video)

Ο Αλέξανδρος Ράπτης, διαγώνιος του Παναθηναϊκού, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τα πρώτα του συναισθήματα και το μέλλον του στην ομάδα.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Φεραδούρο

Το βράδυ της Πέμπτης (28/4), στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, 7500 και πλέον φίλοι του Παναθηναϊκού, έστησαν ένα πολύ όμορφο… πάρτι. Αυτή η φιέστα θα αργήσει να ξεχαστεί τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από την πλευρά της ομάδας.

Κόσμος και παίκτες έγιναν «μια γροθιά». Μπορεί η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην συνοδεύτηκε από νίκη αλλά αυτό είναι το… λιγότερο. Οι αθλητές πανηγύρισαν την κατάκτηση τους σαν «μικρά παιδιά» και το απόλαυσαν στο έπακρο.
ipiccy_image_12.jpg

Μετά το τέλος της φιέστας ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ράπτης, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports, τονίζοντας πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη, με τον στόχο του League Cup να παραμένει ανοιχτός και εκεί θα επικεντρωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΒΝ Sports ο Ράπτης:

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την κατάκτηση;

«Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τίτλο! Έχω κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάθε φορά είναι ξεχωριστή. Είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή για όλους μας. Ίσως είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο σύλλογος, εξάλλου το λέει και ο κόουτς Ανδρεόπουλος. Μακάρι να συνοδευόταν με νίκη αυτή η κατάκτηση, αλλά… μικρό το κακό».

Ποιο ήταν το μέταλλο της ομάδας που σας έφτασε μέχρι την κατάκτηση;

«Ήμασταν πολύ ενωμένοι, υπήρχε αρκετά καλό υλικό στην ομάδα. Είχαμε χημεία και γι' αυτό καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η δουλειά μας βέβαια δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ανοιχτό το στόχο του League Cup. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με το Φοίνικα για να φτάσουμε στον τελικό και εκεί επικεντρώνουμε τις βλέψεις μας».

εικόνα_Viber_2022-04-29_10-04-54-038.jpg

Για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του:

«Ο κόουτς έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και πρέπει όλοι να το σεβόμαστε και να το ακολουθάμε. Εγώ είμαι εδώ για να εκτελώ τις οδηγίες του. Εύχομαι να ανταπεξήλθα σε αυτές, να έκανα καλά τη δουλειά μου και να ικανοποίησα τις απαιτήσεις της ομάδας».

Για το μέλλον του στη ομάδα:

«Προς το παρόν προσηλωνόμαστε στους στόχους μας, δεν είναι ώρα να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Πρέπει να απολαύσουμε την επιτυχία του πρωταθλήματος, αλλά και να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0