Face to Face

Ο Τόμας Βατσλίκ στο BN Sports: «Είμαστε όλοι λυπημένοι που δεν περάσαμε – Τυχεροί που έχουμε τέτοιους οπαδούς» (video)

Ο Τόμας Βατσλίκ στο BN Sports: «Είμαστε όλοι λυπημένοι που δεν περάσαμε – Τυχεροί που έχουμε τέτοιους οπαδούς» (video)

Από τους ποδοσφαιριστές που σώθηκαν από το… ναυάγιο του Ολυμπιακού, ήταν ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος πορτιέρο μίλησε στο BN Sports μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ καθώς έμεινε στο 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το 0-0 της Τούμπας, έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν για δεύτερη σερί χρονιά την περίπτωση να κάνουν νταμπλ, φέρνοντας… δυσαρέσκεια στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου.

Από τους λίγους που «διασώθηκαν» ήταν ο Τόμας Βατσλίκ. Ο έμπειρος πορτιέρο ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, κρατώντας όρθιο τον Ολυμπιακό μέχρι το 109ο λεπτό, λαμβάνοντας και το χειροκρότημα των οπαδών. Ο Τσέχος άσος, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο BN Sports και αναφέρθηκε στο τι έφταιξε αλλά και στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά είπε:

  • Τι πιστεύεις πως πήγε λάθος και δεν προκριθήκατε στον τελικό;

«Είναι δύσκολο να πω τι φταίει γιατί και στα δύο παιχνίδια οι ομάδες ήταν ίσες. Παρότι δεν είχαν και πολλές ευκαιρίες σε αυτά τα ματς, κατάφερε να πετύχει ένα ο ΠΑΟΚ και να προκριθεί εκείνος. Έτσι χάσαμε τον έναν από τους δύο στόχους που είχαμε. Είναι δύσκολο στην Ελλάδα να κατακτήσεις και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είμαστε όλοι λυπημένοι γιατί έπρεπε να προκριθούμε στον τελικό και να καταφέρουμε να κάνουμε το νταμπλ. Οπότε είναι δύσκολο να βρούμε το τι φταίει. Το θέμα είναι πως δεν το πετύχαμε»

  • Τι στόχοι υπάρχουν για τα τελευταία ματς αλλά και την επόμενη σεζόν;

«Για τα επόμενα παιχνίδια, ο στόχος είναι απλώς να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν συντομότερα. Είναι γνωστό πως έχουμε χτίσει μία πολύ καλή διαφορά αλλά θέλουμε να το κλειδώσουμε το συντομότερο δυνατό και μετά, να κοιτάξουμε την πρόκριση για το Champions League από την αρχή της νέας σεζόν. Τα τελευταία ματς για φέτος είναι σημαντικά και πρέπει να τα κερδίσουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να μπούμε δυναμικά στη νέα χρονιά και στο Champions League»

  • Εσύ είσαι χαρούμενος στην πρώτη σου σεζόν στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ καλά, ναι. Βέβαια, τώρα είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό επειδή χάσαμε το παιχνίδι και δεν μπορώ να πω για το αν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή αλλά ναι, γενικά είμαι. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχω παίξει ήδη 41 παιχνίδια και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ. Στις κόρες μου αρέσει πολύ το σχολείο και εύχομαι να συνεχίσουν να είναι όλα καλά. Μου αρέσει η Ελλάδα»

  • Πως σου φάνηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού;

«Ήταν πολύ ωραίοι. Ήταν υπέροχο και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτούς τους οπαδούς στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς μας έχουν στηρίξει σε όλα τα ματς, ειδικά σε αυτά της Ευρώπης ή τα ντέρμπι. Είμαστε τυχεροί που τους έχουμε και λόγω αυτού, είμαστε λυπημένοι που δεν προκριθήκαμε. Που δεν τους δώσαμε την χαρά που άξιζαν αλλά μας στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0