Face to Face

Ο Μουσταφά Φαλ στο BN Sports: «Η Μονακό θα επιστρέψει για να κερδίσει, μέσα από την άμυνά μας θα τους βάλουμε... φρένο»!

Ο Μουσταφά Φαλ στο BN Sports: «Η Μονακό θα επιστρέψει για να κερδίσει, μέσα από την άμυνά μας θα τους βάλουμε... φρένο»!
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μονακό με 71-54, ανοίγοντας «λογαριασμό» στη σειρά. Στον απόηχο του παιχνιδιού, ο «ψηλός» των Πειραιωτών, Μουσταφά Φαλ, μίλησε στο BN Sports για το κρίσιμο παιχνίδι της Παρασκευής (22/4 στις 19:00) και για την... μπασκετική μονομαχία του με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας. 

Δηλώσεις στον Έκτορα Σταυρόπουλο

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να βρεθεί στο final-four του Βελιγραδίου, επικρατώντας της Μονακό με 71-54 στο... καμίνι του ΣΕΦ.


Το BN Sports ήταν εκεί και σας μετέφερε τον «παλμό» της αναμέτρησης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και αποκλειστικές δηλώσεις από τον «κροκόδειλο» των ερυθρολεύκων, Μουσταφά Φαλ:

Καταρχάς συγχαρητήρια για τη νίκη, σήμερα παίξατε εξαιρετικά. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το επόμενο παιχνίδι, της Παρασκευής; Το περιμένεις διαφορετικό;  

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουν (σ.σ. η Μονακό) και θα προσπαθήσουν να παίξουν πιο δυνατά ώστε να κερδίσουν, οπότε θα χρειαστεί να τους βάλουμε... φρένο σε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε τόσο καλή άμυνα όσο παίξαμε σήμερα (σ.σ. Μ. Τετάρτη 20/4) και πιστεύουμε αυτό στο τέλος να μας οδηγήσει στη νίκη. Έτσι ελπίζω»!

Πως αισθάνεσαι για το match-up με τον Μοτιεγιούνας; Ήταν κάτι που σε δυσκόλεψε;

«Σε αυτά τα ματς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία με ποιον παίζεις. Εμείς έχουμε την ανάγκη να κερδίσουμε ειδικά μέσα στο «σπίτι» μας, οπότε όλοι εστιάζουμε στη νίκη. Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει τόσο να βρούμε τα όποια mismatch, η προσωπική απόδοση του κάθε παίκτη, τα φάουλ κλπ. Θέλουμε μόνο τη νίκη! Και γενικά να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω προσωπικά συναισθήματα για κανέναν αντίπαλο, τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο».  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0