Face to Face

Ο Τιμπό Μουλέν στο BN Sports: «Φαβορί η Μαρσέιγ αλλά ποτέ δεν ξέρεις – Έφυγα γιατί δεν με ήθελε ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Ο Τιμπό Μουλέν στο BN Sports: «Φαβορί η Μαρσέιγ αλλά ποτέ δεν ξέρεις – Έφυγα γιατί δεν με ήθελε ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία απέναντι στη Μαρσέιγ, όμως οι γαλλικές ομάδες μόνο… εύκολες περιπτώσεις δεν θεωρούνται. Ο Τιμπό Μουλέν ξέρει από… πρώτο χέρι τι πάει να πει η Μαρσέιγ και μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για την ευρωπαϊκή μάχη του Δικεφάλου.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Είναι από τους παίκτες που πέρασαν και δεν… ακούμπησαν. Όχι γιατί δεν ήταν ικανός ποδοσφαιριστής αλλά επειδή είχε την ατυχία με τους πολλούς τραυματισμούς. Ο Τιμπό Μουλέν κόστισε σχεδόν δύο εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2018 για να αφήσει την Λέγκια Βαρσοβίας αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Γάλλος μέσος μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για τη Μαρσέιγ και την μάχη του Δικεφάλου, δείχνοντας τον τρόπο για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως… έφυγε γιατί δεν τον ήθελε ο κόσμος του ελληνικού συλλόγου.

Αναλυτικά είπε:

  • Πες μου για τη Μαρσέιγ. Τι ομάδα είναι;

«Σχετικά με τη Μαρσέιγ, είναι μια ομάδα με ιστορία που παίζει ωραίο παιχνίδι, κερδίζει αγώνες και είναι 2η στη Ligue 1. Σίγουρα είναι ένας μεγάλος και δύσκολος αντίπαλος»

  • Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί και γιατί;

«Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι θεωρώ. Η Μαρσέιγ μπορεί εύκολα να νικήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την έκπληξη εναντίον της. Όλα είναι πιθανά και οι δύο ομάδες έχουν τις δικές ιδιαιτερότητες και πίεση».

  • Το πιο δυνατό και αδύναμο σημείο της Μαρσέιγ;

«Προτέρημα της Μαρσέιγ στο παιχνίδι είναι η κατοχή της μπάλας. Έχει παίκτες ποιότητας, που εμείς οι Γάλλοι τους γνωρίζουμε αλλά οι Έλληνες μπορεί να μην τους γνωρίζουν. Ξέρει να κρατάει η μπάλα και να χτυπάει την κατάλληλη στιγμή. Το μειονέκτημα είναι ότι παίζουν στον ίδιο ρυθμό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό κι αυτό μπορεί να τους κουράσει. Αν ο ΠΑΟΚ κρατηθεί στο καλό της διάστημα, θα μπορεί να την χτυπήσει μετά.»

4359629.jpg

  • Οι παίκτες που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω τους παίκτες της Μαρσέιγ που είναι σε φόρμα. Ο Ουντέρ ή ο Πογιέτ για παράδειγμα, είναι παίκτες ποιότητας, σταθεροί και με καλή ψυχολογία. Θετικό που θα λείπει ο Μίλικ»

  • Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί;

«Πρέπει να κρατήσουν το σκορ. Αυτό είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ. Αν καταφέρει να κρατήσει το σκορ, τότε έχει πολλές πιθανότητες»

  • Οι ποδοσφαιρικές διαφορές Γαλλίας και Ελλάδας;

«Στη Γαλλία υπάρχουν ομοιογενείς ομάδες. Στην Ελλάδα 2-3 ομάδες αγωνίζονται για τον τίτλο ενώ στη Γαλλία πολλές και γενικά υπάρχει ανταγωνιστικότητα.»

thiobault-moulin-960x640.jpg

  • Γιατί έφυγες και αν σου λείπει η Ελλάδα;

«Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν τραυματισμένος, δεν πρόσφερα όσα θα μπορούσα και έφυγα γιατί ο κόσμος δε με ήθελε. Σήμερα είμαι ελεύθερος και απαλλαγμένος απ’ αυτά.»

  • Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa Conference League;

«Όλα μπορούν να γίνουν σε ένα διπλό ματς και σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0