Face to Face

Ο Φάμπιο Βιεϊρά στο BN Sports: «Αφιερωμένη η νίκη σε όλη την Πορτογαλία – Έχει πολύ ταλέντο η Ελλάδα» (video)

Ο Φάμπιο Βιεϊρά στο BN Sports: «Αφιερωμένη η νίκη σε όλη την Πορτογαλία – Έχει πολύ ταλέντο η Ελλάδα» (video)

Αναφορά για το μέγεθος και τη σημασία της νίκης αλλά και την ελληνική ομάδα, έκανε ο Φάμπιο Βιεϊρά αποκλειστικά στο BN Sports μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Εθνική Ελπίδων.

Αποστολή στην Τρίπολη: Νότης Χάλαρης

Μπορεί να είχε τον χαρακτήρα «ντέρμπι» για την κορυφή του ομίλου στα προκριματικά του EURO U21, αλλά εν τέλει, μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η Εθνική Ελλάδα Κ21 δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», βλέποντας την πρωτιά να απομακρύνεται.

Τα αστέρια του παράταξε το Ρούι Χόρχε στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν άπαντες όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, να απολαύσουν μία πανδαισία ταλέντου, με κορυφαία ονόματα, όπως Γκονσάλο Ράμος ή Φάμπιο Σίλβα να ξεδιπλώνουν την ποιότητά τους στο τερέν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν αναμφίβολα ο Φάμπιο Καρβάλιο, με τον άσο της Φούλαμ να δίνει ακόμα ένα δείγμα τόσο στη Λίβερπουλ όσο και στον Φερνάντο Σάντος ενόψει Μουντιάλ.

884743_med_grecia_x_portugal_euro_u21_2023_q_fase_de_grupos_nbsp_grupo_4.jpg.jpg

Ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει δίχως αναφορά η εμφάνιση του Φάμπιο Βιεϊρά. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε ακόμα ένα γκολ από τα έντεκα βήματα, νικώντας τον Τζολάκη για να κάνει το 2-0 στο 33ο λεπτό, μπλοκάρoντας παράλληλα και την ψυχολογία της χώρας μας. Ο αρχηγός των Πορτογάλων έφτασε τα 10 γκολ με την Κ21 αλλά και τα πέντε σε αυτή την προκριματική φάση, επαληθεύοντας γιατί αποτελεί το κορυφαίο ταλέντο της Πόρτο αυτή τη στιγμή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός παραχώρησε αποκλειστικά στο BN Sports, δηλώσεις για το παιχνίδι, αναφέροντας την σημαντικότητα της νίκης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά είπε:

Πόσο μεγάλη σημασία έχει η νίκη για την ομάδα σου;

«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη που μας φέρνει στην κορυφή του ομίλου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και τα κάναμε όλα σωστά. Ακολουθήσαμε το πλάνο και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κερδίσαμε. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε όλους τους Πορτογάλους»

Πως σου φάνηκε η ελληνική ομάδα;

«Έχει πολύ ταλέντο και είναι μία καλή ομάδα. Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος αλλά παίξαμε πολύ καλά και αυτό μας χάρισε την συγκεκριμένη νίκη και είμαι χαρούμενος για αυτό»

Μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο 21χρονος άσος μιλούσε, ο προπονητής της ομάδας, Ρούι Χόρχε, αναφέρθηκε σε εκείνον λέγοντας πως «είναι από τους καλύτερους». Μία φράση που επαληθεύεται στους αριθμούς που έχει ο νεαρός άσος και με την Πόρτο. Φέτος, σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει πέντε γκολ και 13 ασίστ ενώ το κόστος του ανέρχεται στα 17 εκατ. ευρώ στο transfermarkt.          
                                                                                                       

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0