Face to Face

Ο δημοσιογράφος Ρουνί Νουγιένς στο BN Sports: «Μου άρεσαν οι Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ, ευτυχώς για τη Γάνδη που θα λείψουν στη ρεβάνς» (video)

Ο δημοσιογράφος Ρουνί Νουγιένς στο BN Sports: «Μου άρεσαν οι Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ, ευτυχώς για τη Γάνδη που θα λείψουν στη ρεβάνς» (video)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την ευρωπαϊκή υπέρβαση στο Europa Conference League. Ωστόσο για να φτάσει εκεί, θα πρέπει να ξεπεράσει για δεύτερη φορά το εμπόδιο της Γάνδη και ο Βέλγος δημοσιογράφος του «Het Laatste Nieuws», Ρουντί Νουγιένς, αναλύει αποκλειστικά στο BN Sports τι θα χρειαστεί ο Δικέφαλος για να το καταφέρει.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Πράξη πρώτη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το γκολ του Κούρτιτς, χάρισε το πολύτιμο προβάδισμα του 1-0 στον ΠΑΟΚ επί της Γάνδη και πλέον, ταξιδεύει στο Βέλγιο με άλλον αέρα. Αυτόν της πρόκρισης. Απέχει, ωστόσο, 90 λεπτά από αυτό και παράλληλα, αντιμετωπίζει σε μία δύσκολη έδρα, ένα πληγωμένο… θηρίο.

Το πλεονέκτημα όμως, είναι πάντα πλεονέκτημα και αυτό παραδέχεται αποκλειστικά στο BN Sports ο Βέλγος δημοσιογράφος του «Het Laatste Nieuws», Ρουνί Νουγιένς. Ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι αλλά και στη ρεβάνς των δύο ομάδων, ρίχνοντας το βάρος στις απουσίες του ελληνικού συλλόγου αλλά και στο «κλειδί» της πρόκρισης.

Αναλυτικά είπε:

  • Ποια είναι η άποψή σου για το πρώτο παιχνίδι;

«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις γενικά. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πήρε το προβάδισμα. Γενικά έκανε ένα κακό ματς η Γάνδη και το παραδέχθηκαν και οι παίκτες της στο τέλος του ματς. Δεν ήταν αυτό που έχουμε συνηθίσει και ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Περιμένω στη ρεβάνς να είναι καλύτεροι»

  • Τι ξεχώρισες από τον ΠΑΟΚ και αν σου άρεσε κάποιος ποδοσφαιριστής;

«Μου άρεσαν πάρα πολύ οι Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς και είναι αρκετά σημαντικό που δεν θα αγωνιστούν στο δεύτερο ματς. Ειδικά ο πρώτος μας ταλαιπώρησε αρκετά και ήταν πολύ δραστήριος. Στον ΠΑΟΚ γενικά μου άρεσε το πως προσέγγισε το ματς και πως κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους στη Γάνδη και να μην σκοράρει. Ταυτόχρονα, είδα πως έχει ένα μεγάλο ρόστερ και ο προπονητής έχει επιλογές για να κάνει ανανέωση της εντεκάδας»

5536148.jpg

  • Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί;

«Να σκοράρει. Αυτό είναι το μυστικό. Μπορεί να έχει το προβάδισμα με 1-0 αλλά θα πρέπει να σκοράρει και στο Βέλγιο γιατί η Γάνδη πάντα σκοράρει στην έδρα της. Έτσι, αν θέλει να προκριθεί, καλύτερο θα ήταν να πάρει μέτρα και να ψάξει έστω ένα γκολ»

  • Για την Γάνδη ποιο θα είναι το «κλειδί» για να προκριθεί;

«Φυσικά η επιστροφή του Τισουντάλι. Έπαιξε μόνο για δέκα λεπτά στην Τούμπα και δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί. Τώρα στην Τούμπα βρίσκεται στο 100% και θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κιόλας. Παράλληλα, εξίσου σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ θα έχει απουσίες. Αρκετές απουσίες. Όπως Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Μιχαϊλίδης»

  • Πιστεύεις ότι ο κόσμος της Γάνδη θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ;

«Οι φίλοι της Γάνδη είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ακόμα και με το εις βάρος 1-0 του πρώτου αγώνα, η στήριξη παραμένει σε υψηλά επίπεδα και υπάρχει πίστη στην πρόκριση. Μπορεί το γήπεδο να μην είναι γεμάτο λόγω του κορωνοϊού αλλά όσοι βρεθούν θα κάνουν αρκετά δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ. Έχω δει τους οπαδούς των Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θεωρώ πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολα εδώ»

5536139.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0