Face to Face

Το BN Sports γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με ατάκες από Ελληνίδες πρωταθλήτριες

Το BN Sports γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με ατάκες από Ελληνίδες πρωταθλήτριες

 Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου. Ημέρα όλων των Ανθρώπων! Οι… εορτάζουσες δίνουν τις ευχές τους στο BN Sports, με την ελπίδα οι γυναίκες να γιορτάζουν κάθε μέρα!

Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ας κάνουμε όμως λίγο «πίσω» και ας ακούσουμε τι έχουν να πουν οι ίδιες για την δική του γιορτή:

Αναστασία Κελεσίδου: Η γυναίκα είναι έμπνευση. Στο πέρασμά της σηκώνει πλήθη συναισθημάτων. Ένα βλέμμα της αρκεί. Αποτελεί ευθεία βολή σε όλες τις στρεβλώσεις της κοινωνίας. Με την υπομονή, την επιμονή, τη διορατικότητα της οδηγεί και διεκδικεί καθημερινά ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε κάθε χώρο. Και στο πεδίο του αθλητισμού έχουμε ακόμα αρκετές μάχες να κερδίσουμε. Όλες μαζί μπορούμε γιατί μας αξίζει! Γιατί το οφείλουμε στον εαυτό μας και κυρίως στις επόμενες γενιές. 
kelesidou.jpg

Βίκυ Αρβανίτη: Μια γυναίκα-χίλιες λέξεις! Αυτή η μέρα είναι για να μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικές και ικανές είμαστε πάντα και για τα πάντα!
3579847.jpg

Mαρία Ελουίζα Σταβάρα-Μητσιά: Η Ημέρα της Γυναίκας είναι ημέρα του κάθε ανθρώπου που αναγνωρίζει ότι η ζωή στηρίζεται και υπάρχει μόνο μέσα από την άνευ όρων αποδοχή, σεβασμό, συμπερίληψη και αγάπη. Αυτό φέρνει ειρήνη στην καρδιά μας, γαλήνη παντού, αφήνει χώρο να υπάρξουν και να τραφούν όλοι. Αυτή είναι η ξεχωριστή δύναμη της γυναίκας και όταν όλοι την αναγνωρίσουν μέσα τους, ο κόσμος μας θα είναι καλύτερος!
maria1_1.jpg

Δώρα Γκουντούρα: Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, μιας και σήμερα είναι η μέρα που γιορτάζουμε. Θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα, τα οποία έχουμε όλοι στη καθημερινότητα μας (μητέρες, γυναίκες, αδελφές). Εύχομαι όλες αυτές οι υπέροχες γυναίκες να αγαπάνε πάρα πολύ τον εαυτό τους και να έχουνε δύναμη ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, σε όλους τους τομείς και πιο συγκεκριμένα στο δικό μας κομμάτι το αθλητικό, στο οποίο και εμείς περνάμε τις δυσκολίες μας. Δεν είναι εύκολο να είσαι γυναίκα σε κανένα τομέα, πόσο μάλλον στο κομμάτι του αθλητισμού. Παρ' όλα αυτά οι αλλαγές είναι για να γίνονται, ο κόσμος είναι για να εξελίσσεται και εμείς με τη σειρά μας βάζουμε το κομμάτι μας, τη προσωπικότητα μας και το στίγμα μας για να αλλάξουν τα δεδομένα και να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές.
uTONUhuQSJ8r4gE6gSZg.jpg

Σοφία Κοσμά: Η σημερινή ημέρα, η οποία είναι αφιερωμένη στην γυναίκα είναι μια παγκόσμια αναγνώριση του ρόλου της γυναίκας στην καθημερινή ζωή. Αναγνώριση η οποία αφορά όλα τα επίπεδα και βέβαια καταδεικνύει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της. Πλέον οι γυναίκες έχουν την δύναμη και την δυνατότητα να πρωτοστατούν σε όλα τα επίπεδα παγκοσμίως είτε κοινωνικά είτε πολιτικά είτε αθλητικά καταρρίπτοντας οποιοδήποτε στερεότυπο της εκάστοτε εποχής.
kosma_sofia.webp

Πηνελόπη Παπαστεργίου:  Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης για τα δικαιώματα της γυναίκας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη που παλεύουν για την αγάπη, την ισότητα, την ειρήνη!
papastergiou-markopoulo-2017.jpg

Βασιλεία Καραχάλιου: Με την σκέψη μας στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ευρώπη, εύχομαι οι άνθρωποι να αποκτήσουμε περισσότερη ενσυναίσθηση! Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δικαιοσύνη δεν ταυτίζει την ευγένεια με την ..σιωπή! Στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές το πιο δίκαιο πράγμα που οφείλεις να κάνεις είναι να ταράξεις τα «λιμνάζοντα» νερά!
karaxaliou33.webp

Μαρία Καρδαρά: Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που «σηκώνουν βάρη», στις μαμάδες μας, στις φίλες μας, στις μαχήτριες. Μια ημέρα για να μας υπενθυμίζει την αξία μας, την ομορφιά μας, την δύναμή μας, την διαφορετικότητά μας. Να μας υπενθυμίζει να σπάμε τα στερεότυπα και να ακολουθούμε τα όνειρά μας!
Το-Πανελλήνιο-ρεκόρ-της-Μαρίας-Καρδαρά-ζετέ-81κιλά.jpg

Ελισάβετ Τελτσίδου: Όλες οι γυναίκες είναι ξεχωριστές, μοναδικές και αξίζουν τον σεβασμό!
TELTSIDOU.jpg

Σοφία Κόγκουλη: Εύχομαι κάποια στιγμή η γυναίκα να πάρει στην κοινωνία τη θέση που πραγματικά της αξίζει και να μην χρειάζεται να τη γιορτάζουμε μια μόνο ημέρα του χρόνου!
κογκουλη_1.jpg

Δέσποινα Παπαμιχαήλ: Η σημερινή ημέρα δεν είναι η αφορμή για να εκθειάσουμε τη δύναμη των γυναικών. Πάντοτε ήταν δυνατές, ωστόσο η κοινωνία δεν το αντιλαμβανόταν, ενώ ταυτόχρονα έβαζε συχνά περιορισμούς στην καθημερινή ζωή. Μου δίνει μεγάλη χαρά να ταξιδεύω τον κόσμο μόνη μου και να πετυχαίνω τους στόχους μου. Είναι κάτι που πηγάζει από άλλες γυναίκες που ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα, αναδείχθηκαν από την κοινωνία και το έκαναν να μην φαντάζει πλέον απίθανο. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει μεγάλα βήματα, ωστόσο, ακόμη και στην Ελλάδα του σήμερα ακούμε για δυσάρεστα γεγονότα, όπως η κακοποίηση, κάτι που προβληματίζει και πρέπει να αλλάξει.  Καλή δύναμη και χρόνια πολλά σε όλες μας.
papamichail-dubai21-1.jpg

Αναστασία Μαρινάκου: Η σημερινή μέρα είναι μια παγκόσμια γιορτή που μας θυμίζει πόσο δυνατή είναι η γυναίκα και πως όσες δυσκολίες και να περάσει στο τέλος θα τα καταφέρει. Ό,τι στόχο κι αν βάλει στο τέλος θα το πετύχει. Νιώθω ευγνωμοσύνη και περηφάνια που είμαι γυναίκα. Να μην σταματήσει ποτέ καμία μας, να διεκδικεί αυτό που της αξίζει. Γιατί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Η καθημερινότητα μιας γυναίκας είναι ένας αγώνας στίβου. Μία αθλήτρια - γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο. Ακριβώς αυτό, συμβαίνει σε κάθε περίπτωση γυναίκας, είτε ανήκει στον χώρο του αθλητισμού είτε όχι, διότι οι προκλήσεις για αυτήν ολοένα και αυξάνονται, ζητώντας της να ανταποκριθεί σε διάφορα ζητήματα καθημερινά. Τελικά, το μόνο σίγουρο είναι πως όσο δύσκολος και αν είναι ο στίβος αυτός οι γυναίκες πάσης φύσεως τα καταφέρνουν.
Marinakou-1.jpg

Μαρία Χατζηπαρασίδου: Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, σε όλες που βρίσκουν δύναμη και δίνουν μάχες που δεν τις γνωρίζει κανείς. Χρόνια πολλά σε καθεμία ξεχωριστά για όλα όσα δημιουργεί και προσφέρει. Χρόνια μας πολλά!
xatziparasidou-e1620393136925.jpg

Εβίνα Σταμάτη: Η σημερινή μέρα καθιερώθηκε για να μας θυμίζει πως ανεξάρτητα με το πόσα βήματα έχουν γίνει ως προς την ισότητα μεταξύ των δυο φύλων, αυτά που πρέπει να ακολουθήσουν είναι ακόμα πολλά! Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο! Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να διεκδικείτε πάντα αυτό που θέλετε και ονειρεύεστε!
maxresdefault_18.jpg

Ναταλία Μεταξά: Χρόνια πολλά σε όλες τις υπέροχες γυναίκες, γιατί είμαστε υπέροχες. Καλό θα ήταν να μη θυμόμαστε μόνο την συγκεκριμένη μέρα για να γιορτάζουμε τις γυναίκες. Θα πρέπει να τις σεβόμαστε κάθε μέρα, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε με τις γυναικοκτονίες. Πρέπει να ενημερωθούμε όλοι, να ευαισθητοποιηθούμε και να υπάρχει ενσυναίσθηση γύρω μας
BST_7748.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0