Face to Face

Ο Γιόελ Άντερσον της Μίντιλαντ στο BN Sports: «Θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του - Μου έχουν μιλήσει για το πόσο καυτή είναι η Τούμπα» (video)

Ο Γιόελ Άντερσον της Μίντιλαντ στο BN Sports: «Θα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του - Μου έχουν μιλήσει για το πόσο καυτή είναι η Τούμπα» (video)

Ο σκόρερ του πρώτου αγώνα ανάμεσα στη Μίντιλαντ και τον ΠΑΟΚΓιόελ Άντερσον, μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για τη ρεβάνς, τα δεδομένα της πρόκρισης και την άποψή του για τον Δικέφαλο.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Επτά μέρες μετά την ήττα με 1-0 στη Δανία, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει την ολική ανατροπή και να περάσει από το εμπόδιο της Μίντιλαντ. Ο Δικέφαλος δεν έχει εύκολο έργο όμως με την βοήθεια του κόσμου και του εύθραυστου σκορ στο πρώτο ματς, είναι έτοιμος να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Europa Conference League.

Ο άνθρωπος που έκρινε το πρώτο ματς, Γιόελ Άντερσον, μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για το πρώτο ματς αλλά και τη ρεβάνς. Το πόσο σημαντικό ήταν το γκολ του, οι δυσκολίες του δεύτερουαγώνα και η άποψή του για το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά είπε:

  • Πώς βιώνεις τον πρώτο αγώνα και τη σημασία του γκολ σου κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σκληρό. Δεν μπορώ να πω πως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεν παίξαμε αρκετά καλά όμως πήραμε το προβάδισμα και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε καλύτερο εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ ειδικά από την στιγμή που βοήθησε να έχουμε αυτό το προβάδισμα»

  • Ποια είναι η γνώμη σου για τον ΠΑΟΚ ως ομάδα;

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα δώσουν πολλά παραπάνω από το πρώτο παιχνίδι. Θα παίξουν στην έδρα τους η οποία είναι πολύ καυτή και δυνατή οπότε αναμένουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι αρκετά δύσκολο μπροστά μας»

  • Τι περιμένετε για το δεύτερο σκέλος;

«Ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς από το πρώτο. Όπως είπα, μπορεί να έχουμε το προβάδισμα αλλά ο ΠΑΟΚ θα έχει τους οπαδούς του και θα είναι πιο διαβασμένος για εμάς. Έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο προβάδισμα αλλά θεωρώ πως θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και θα περιορίσουμε την πίεση»

CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΠΑΟΚ

  • Τι γνωρίζετε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και το γήπεδο της Τούμπας;

«Είναι καυτή έδρα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς και είχα συμπαίκτη στην παλιά μου ομάδα που είχε παίξει στην συγκεκριμένη ομάδα και μου είχε πει πόσο δυνατή έδρα είναι. Οπότε και εγώ ανυπομονώ να αγωνιστούμε εκεί»

  • Έχετε κερδίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Δανίας. ΠαίξατεEuropa League καιChampions League. Μπορείς να μας πεις λίγο την ατμόσφαιρα στο κλαμπ και πώς η ομάδα σου μεγάλωσε τόσο γρήγορα; Τι κρύβεται πίσω από την ανάπτυξη;

«Βρίσκομαι στην ομάδα από το 2018 και θυμάμαι που τα πρώτα μου παιχνίδια ήταν προκριματικά για την Ευρώπη. Η ομάδα έχει χτίσει ένα έμπειρο ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις και έχουν δέσει όλοι μαζί. Ένας σταθερός κορμός. Στον πρώτο χρόνο, πιστεύω πως είχαμε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές από ότι τώρα αλλά υπάρχει ποιότητα και ταλέντο. Όλα αυτά μας βοήθησαν να φτάσουμε τόσο ψηλά και να παίξουμε μέχρι και Champions League. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ να πηγαίνει όλο και ψηλότερα και κάθε σεζόν να είμαστε όλο και καλύτεροι»

  • Ποιες είναι οι φιλοδοξίες της Μίντιλαντ στο EuropaConference League και αν είσαι ενθουσιασμένος με το νέο τουρνουά;

«Και βέβαια είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να δείξουμε στην Ευρώπη την αξία μας. Δεν κοιτάμε μακριά. Θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι αρχικά να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και να πάμε στους «16» και από εκεί και πέρα, θα δούμε.»

midpaok.jpg.webp

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0