Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Αταλάντα του «RAI Sport» στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί – Αυτό είναι το… κλειδί της ρεβάνς» (video)

Ο ρεπόρτερ της Αταλάντα του «RAI Sport» στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί – Αυτό είναι το… κλειδί της ρεβάνς» (video)

Απολογισμός για ένα μεγάλο ματς αλλά και προετοιμασία για ένα ακόμα μεγαλύτερο στον Πειραιά. Ο ρεπόρτερ της Αταλάντα, Άντρεα Ρισκάσι μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού, αναλύοντας το παιχνίδι που πέρασε αλλά και αυτό που έρχεται!

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Η ήττα με 2-1 μέσα στο Μπέργκαμο, σίγουρα δεν καθρεφτίζει την απόδοση του Ολυμπιακού, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Αταλάντα αλλά η αδυναμία στις στημένες φάσεις, τον πρόδωσαν. Έτσι, η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να περιέχει μπόλικη αγωνία αλλά και μεγάλες στιγμές για τις δύο ομάδες.

Ο απολογισμός και η ανάλυση, ωστόσο, από τον Άντρεα Ρισκάσι, δείχνει όλες τις πτυχές του πρώτου παιχνιδιού αλλά και της ρεβάνς στον Πειραιά. Ο δημοσιογράφος της «RAI Sport» μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και έδωσε στο… πιάτο τις δύο ομάδες αλλά και τα δεδομένα ενόψει του αγώνα στο Φάληρο.

Αναλυτικά είπε:

  • Η γνώμη σου για τον πρώτο αγώνα. Συμφωνείς με το τελικό σκορ;

«Θα έλεγα πως ναι. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι αλλά η Αταλάντα άξιζε να κερδίσει. Νομίζω πως είναι ένα σκορ που καθρεφτίζει το συγκεκριμένο ματς»

  • Τι σου άρεσε στον Ολυμπιακό;

«Έκανε ένα πολύ παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Πίεσε πολύ την Αταλάντα και γενικά την έκανε να υποφέρει με την τακτική προσέγγιση. Βέβαια, στο δεύτερο μέρος, η Αταλάντα ήταν ανώτερη»

  • Η αδυναμία της ελληνικής ομάδας;

«Οι επιθετικοί του παίκτες. Σε τέτοια παιχνίδια, δεν γίνεται να χάνεις καθαρές ευκαιρίες για γκολ, ειδικά στο καλύτερο διάστημά σου στο ματς. Εκεί ήταν η αδυναμία του Ολυμπιακού»

  • Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στον επόμενο γύρο και γιατί;

«Φυσικά και ναι. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με διαφορετικό τρόπο στον Πειραιά θα αγωνιστεί  μπροστά σε πολλούς οπαδούς του, κάτι που θα κάνει εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι της Αταλάντα. Όλα μπορούν να συμβούν»

  • Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;

«Διατήρηση της ενέργειας. Αυτό είναι το «κλειδί» για να μπορέσει να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Η Αταλάντα είναι μία ομάδα με διάρκεια και φάνηκε στο πρώτο ματς. Έτσι ο Ολυμπιακός πρέπει να διαχειριστεί την ενέργεια για να έχει αντοχή μέχρι τέλους.»

  • Ποιο ήταν το κλειδί του πρώτου αγώνα;

«Ξεκάθαρα, τα κόρνερ. Το 13-0 ήταν το κλειδί και η Αταλάντα το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, βρίσκοντας δύο γκολ από εκεί. Το «μισό» ματς ήταν από εκεί»

5514875.jpg

  • Το πιο δυνατό και αδύναμο σημείο της Αταλάντα;

«Η πίεση σε κάθε σημείο του γηπέδου. Είναι από τις ομάδες που το κάνουν καλύτερα από κάθε άλλη όμως, γίνονται και πολλά ατομικά λάθη. Εκεί βρίσκεται η αδυναμία της»

  • Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού άρεσε περισσότερο και γιατί;

«Ο Σισέ. Τρομερά χαρακτηριστικά, ωραίες αμυντικές τοποθετήσεις και σταθερότατος. Μου άρεσε αρκετά»


5514841.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0