Face to Face

Ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το «φλερτ» της Μίλαν με τον Αγκιμπού στο BN Sports: «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον – Είχαν στείλει άνθρωπο στο Copa Africa»

Ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το «φλερτ» της Μίλαν με τον Αγκιμπού στο BN Sports: «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον – Είχαν στείλει άνθρωπο στο Copa Africa»

Η παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά στο Copa Africa, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, έχουν κάνει τη μισή Ευρώπη να τον… κοιτάει. Το BN Sports επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ του «Sempre Milan», Μάξι Άντζελο και έμαθε τι συμβαίνει πίσω από το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον διεθνή άσο.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη αποκάλυψη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και ο νεαρός άσος, έχει τραβήξει δικαίως όλα τα βλέμματα πάνω του. Τόσο η παρουσία του στο Copa Africa, όσο και στην Ελλάδα, ο νεαρός άσος κάνει… μαγικά, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες ομάδες να τον γράφουν στο μπλοκάκι τους.

Το πρωί της Κυριακής (13/02), το ιταλικό «Sempre Milan», αποκάλυψε πως η Μίλαν έχει τσεκάρει τον διεθνή άσο και τον έχει ψηλά στη λίστα της ενόψει του καλοκαιριού. Το BN Sports επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ Μάξι Άντζελο που έβγαλε την είδηση και εκείνος αποκάλυψε τι τρέχει μεταξύ του ιταλικού συλλόγου και του Αγκιμπού.

Αναλυτικά είπε:

  • Τι γνωρίζεις για τη μεταγραφική υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά στη Μίλαν;

«Η Μίλαν είχε στείλει σκάουτερ στο Copa Africa για να κοιτάξει προσεκτικά τον Αγκιμπού Καμαρά. Σε αυτό το σημείο φαίνεται ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι θα κάνει προσφορά στον Ολυμπιακό. Μόνο ενδιαφέρον υπάρχει»

  • Τι σου αρέσει στο Αγκιμπού Καμαρά και αν το θέλεις στο Μιλάνο;

«Μου αρέσει το επιθετικό παιχνίδι του Καμάρα και η κατανόηση του παιχνιδιού με το δυνατό του πόδι. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σε συνδυασμό, τον κάνουν έναν πολύ ενδιαφέροντα παίκτη που σίγουρα έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης»

  • Η Μίλαν θέλει άλλους παίκτες από τον Ολυμπιακό και ποιους;

«Δεν έχει ακουστεί για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή. Στη δεδομένη στιγμή, σίγουρα δεν θέλει άλλον»

  • Ο Ολυμπιακός έκανε κάποια πρόταση στον παίκτη της Μίλαν αυτόν τον χειμώνα ή το περασμένο καλοκαίρι;

«Όχι, ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία προσφορά στη Μίλαν. Είναι σίγουρο εξίσου αλλά το καλοκαίρι ίσως κάνει κίνηση για κάποιον. Πάντως τώρα δεν υπάρχει τίποτα»

  • Ποιους παίκτες θέλει η Μίλαν για το καλοκαίρι και ποιους θέλεις εσύ και γιατί;

«Θα ήθελα η Μίλαν να υπογράψει πρώτα και πάνω απ' όλα έναν δεξιό εξτρέμ. Κάποιος που είναι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός και που αποδίδει καλά σε σταθερή βάση. Ο Νικολό Ζανιόλο θα ήταν το όνειρο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να υπογράψει. Ο Ντομενίκο Μπεράρντι είναι επίσης κάποιος που θα ήταν καλή μεταγραφή»

  • Τι θυμάσαι από Ολυμπιακός-Μίλαν το 2018 στο EuropaLeague;

«Θυμάμαι ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ελλάδα. Ένιωθα ότι η Μίλαν υποτίμησε πραγματικά τον Ολυμπιακό και τιμωρήθηκε γι' αυτό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η απόδοση του Ολυμπιακού και η ατομική προσπάθεια πολλών παικτών εκείνο το βράδυ»

  • Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα. Τι πρέπει να κάνει η ελληνική ομάδα για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο;

«Νομίζω ότι το κύριο πράγμα είναι να παίζεις έξυπνα και να είσαι ευέλικτος απέναντι σε αυτή την ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βγει και να κυριαρχήσει στο παιχνίδι και πιστεύει ότι μπορεί να το ελέγξει, κάνει λάθος. Το σωστό θα είναι να κάνει υπομονή, να αφήσει την Αταλάντα να τρέξει το παιχνίδι και να αντεπιτεθεί την κατάλληλη στιγμή. Αν παίξει λίγο αμυντικό ποδόσφαιρο και αντεπίθεση, μπορεί αν προκριθεί»

  • Μπορεί να το κάνει ή όχι και γιατί;

«Ναι. Ούτε η Αταλάντα είναι στην καλύτερη της φόρμα, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη επιθετική απειλή όσο θα περίμενε κανείς – κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει τον Ολυμπιακό»

  • Τι γνωρίζεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποια ομάδα σου αρέσει και γιατί;

«Ξέρω αρκετά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλύπτοντας το σουηδικό ποδόσφαιρο, υπήρξαν πολλοί Σουηδοί στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν σήμερα επίσης αρκετοί Σουηδοί παίκτες. Αλλά εκτός από αυτό, έχω ακολουθήσει τις μεγαλύτερες ομάδες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Δεν έχω καμία ομάδα που να μου αρέσει περισσότερο, μου. Είναι απίστευτα τα ντέρμπι στην Αθήνα.»

  • Ποιος Έλληνας παίκτης σου αρέσει και γιατί; Κι αν θα τον ήθελες στο Μιλάνο

«Μου άρεσε πολύ ο Σωτήρης Νίνης παλιά, αλλά πιο πρόσφατα ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο αγαπημένος μου. Είναι λόγω του αδίστακτου χαρακτήρα και του στυλ παιχνιδιού του. Δεν έκανε πίσω για κανέναν και ήταν ένας πολύ ικανός αμυντικός. Δεν θα τον έπαιρνα στο Μιλάνο σήμερα, αλλά πριν από μερικά χρόνια σίγουρα θα τον ήθελα.»

  • Ποιος Έλληνας παίκτης που έπαιξε στην Ιταλία σου άρεσε περισσότερο;

«Θα έλεγα τον Μανωλά. Για τους λόγους που μίλησα στην προηγούμενη ερώτηση αλλά και τα όσα πρόσφερε στο ιταλικό ποδόσφαιρο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0