Face to Face

Ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ Ταουάν Αμπρόσιο στο BN Sports για τον Έντρικ: «Ονειρευόμαστε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα – Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης να τον πάρει» (video)

Ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ Ταουάν Αμπρόσιο στο BN Sports για τον Έντρικ: «Ονειρευόμαστε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα – Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης να τον πάρει» (video)

Είναι μόλις 15 ετών αλλά έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτόν. Ο Έντρικ είναι το παιδί-«θαύμα» της Βραζιλίας και ο δημοσιογράφος του βραζιλιάνικου «Goal», Ταουάν Αμπρόσιο αναφέρθηκε αποκλειστικά στο BN Sports για την περίπτωσή του.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Η Βραζιλία είναι γνωστή για τα ταλέντα που έχει προσφέρει στο ποδοσφαιρικό κόσμο. Από τον Πελέ και μετά, ουκ ολίγοι αθλητές της χώρας, έχουν πιάσει την κορυφή του αθλήματος, όμως αυτή η «μηχανή» αστέρων, δεν φαίνεται πως θα σταματήσει. Ο Έντρικ είναι το νέο αστέρι της χώρας που αναμένεται να γράψει ιστορία και να αφήσει εποχή.

Όλη η Βραζιλία κοιτάει καθηλωμένη τα επιτεύγματά του με μεγάλη προσοχή. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος του «Goal.br» μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για τον 15χρονο επιθετικό και τόνισε πως ανυπομονεί να τον δει με την πρώτη ομάδα αλλά και τον σύλλογο που είναι το φαβορί να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά είπε:

  • Μίλησέ μου για αυτόν. Ποιος είναι ο Έντρικ από τα μάτια σου;

«Ο Έντρικ είναι ότι καλύτερο υπάρχει μεταξύ των ταλέντων της Βραζιλίας. Είχαμε να δούμε τέτοιο παιδί από τον Νεϊμάρ το 2008 όταν έπαιζε στη Σάντος»

  • Πότε τον είδες για πρώτη φορά και γιατί;

«Τον είδα φέτος για πρώτη φορά, όταν έπαιζε το Copa São Paulo ή αλλιώς Copinha (Η κατηγορία της Κ21). Όλοι περιμέναμε πως και πως να τον δούμε. Εκτός από το ταλέντο του, ξέραμε πως η Παλμέιρας έχει δυνατή ομάδα και στο Copinha (ονειρεύονται το πρώτο τους τρόπαιο)»

  • Πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και γιατί;

«Έχει ότι χρειάζεται, ναι. Έχει όλα τα ποδοσφαιρικά προσόντα για να πετύχει. Πρέπει να δούμε αν είναι ψυχικά δυνατός για να αντιμετωπίσει όλη την πίεση που είναι ήδη στους ώμους του. Ποδοσφαιρικά είναι ολοκληρωμένος και μπορεί αν γίνει κορυφαίος»

  • Το πιο δυνατό και το πιο αδύναμο σημείο;

«Το δυνατό του είναι ο απίστευτος τρόπος που εκτελεί τον αντίπαλο πορτιέρο. Έχει φοβερή ψυχραιμία και μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο. Το μειονέκτημά του είναι πως είναι μόλις… 15 (γέλια). Το λέω γιατί είναι μικρός και έχει ακόμα χρόνια μπροστά του»

  • Ποιες ομάδες τον θέλουν;

«Με το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει στο Goal της Βραζιλίας, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί να τον αποκτήσει. Και ο ίδιος δείχνει να θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Θα δούμε. Κάθε κορυφαία ομάδα θα ήθελε αυτό το ταλέντο»

  • Πού θα ήθελες να τον δεις και γιατί;

«Θέλω να τον δω να παίρνει περισσότερο χρόνο με την Παλμέιρας πριν πάει στην Ευρώπη, γιατί φαίνεται να είναι τεράστιο ταλέντο και ονειρευόμαστε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα. Τουλάχιστον για λίγο. Θα είναι τεράστια χαρά να παίξει ποδόσφαιρο για έναν από τους συλλόγους της Βραζιλίας»

  • Ποιον παίκτη σου θυμίζει και γιατί;

«Σε κάθε σύγκριση υπάρχουν διάφορες μεταξύ μας, αλλά μάλλον, όλοι καταλήγουμε πως είναι ο νέος Ρονάλντο (φαινόμενο). Ο λόγος είναι πως μπορεί να παρασύρει τον αντίπαλο στα πλάγια και έχει μια τεράστια μυϊκή έκρηξη αλλά και μεγάλη τελική δύναμη»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0