Face to Face

Ο Μαξίμ Ντερούφ στο BN Sports για τον Αλμίρ Κλίτσα: «Είναι μαχητής στο γήπεδο – Αυτά μου είπε για τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Μαξίμ Ντερούφ στο BN Sports για τον Αλμίρ Κλίτσα: «Είναι μαχητής στο γήπεδο – Αυτά μου είπε για τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Αλμίρ Κλίτσα θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ενισχύσει σε πρώτη φάση τη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια την πρώτη. Το όνομα του Μαυροβούνιου δεν είναι γνωστό στο ελληνικό κοινό όμως ο Μαξίμ Ντερούφ φρόντισε να τον συστήσει, μιλώντας αποκλειστικά στο BN Sports για εκείνον.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Πριν λίγα 24ωρα, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ιδιαίτερη μεταγραφή που ήρθε από το πουθενά. Ο λόγος για τον Αλμίρ Κλίτσα, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά την μετακίνησή του, αποκλειστικά στο BN Sports. Ο 23χρονος αριστερός φουλ μπακ δεν είναι γνωστός στο ευρύ ελληνικό κοινό, λόγω της συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου με τη φανέλα της Ζενές Ες.

Για αυτό, ο Μαξίμ Ντερούφ, φρόντισε να τον συστήσει μέσω του BN Sports με τον καλύτερο τρόπο. Ο 33χρονος εξτρέμ, αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του στην Ζενές Ες και μιλάει για τα χαρακτηριστικά του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού. Το δυνατό του σημείο, αυτό που θα ανεβάσει επίπεδο τον ελληνικό σύλλογο αλλά και η αναφορά στους Ξενιτίδη και Βοϊλη.

Αναλυτικά είπε:

  • Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του Κλίτσα;

«Ο Κλίτσα είναι ένας πολύ γρήγορος και δυνατός ποδοσφαιριστής. Έχει τρομερές ικανότητες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Φαινόταν πως αργά ή γρήγορα θα αποχωρούσε γιατί είχε απίστευτη ποιότητα. Προσωπικά, δεν έβλεπα καμία αδυναμία πάνω του»

  • Πιστεύεις ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και γιατί;

«Είναι ταλαντούχος και νέος ποδοσφαιριστής που έχει καλή νοοτροπία. Οπότε ναι, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής στο γήπεδο. Από μόνο του αυτό λέει πολλά»

  • Στα αποδυτήρια, τι χαρακτήρας είναι;

«Είναι καλός άνθρωπος. Εξαιρετικός χαρακτήρας και καλός με όλους. Πάντα το χαμόγελο στο πρόσωπο και συνέχεια με ένα αστείο στο στόμα. Αποτελεί μία πολύ θετική νότα στα αποδυτήρια και το ίδιο θα κάνει και στον Ολυμπιακό»

  • Σου είπε τίποτα για τον Ολυμπιακό;

«Μου είχε μιλήσει για τον Ολυμπιακό. Μου είπε πως έχει ένα υπέροχο προπονητικό κέντρο με καταπληκτικό γήπεδο και πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Έδειχνε ενθουσιασμένος που θα παίξει εκεί.»

  • Πέρυσι είχες τον Ξενιτίδη και τον Βοΐλη που τώρα επέστρεψαν στον Ολυμπιακό. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτά τα παιδιά;

«Πέρυσι τους γνώρισα και τους δύο. Είχαν αλλάξει το επίπεδο της ομάδας και ήταν καλοί παίκτες με πολλά προσόντα. Ιδιαίτερα ο Ξενιτίδης μου έκανε παραπάνω εντύπωση γιατί έχει παραπάνω εμπειρία»

εικόνα_Viber_2022-01-28_14-36-53-125.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0