Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Ελλάς Βερόνα Λούκα Τσιαρίνι στο BN Sports: «Εξαιρετικός παίκτης ο Ρέτσος, θα μας βοηθήσει – Αντιπροσωπεύει την σύγχρονη ιστορία μας ο Μόρας»

Ο ρεπόρτερ της Ελλάς Βερόνα Λούκα Τσιαρίνι στο BN Sports: «Εξαιρετικός παίκτης ο Ρέτσος, θα μας βοηθήσει – Αντιπροσωπεύει την σύγχρονη ιστορία μας ο Μόρας»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και να γίνει ο νέος ποδοσφαιριστής της Ελλάς Βερόνα και το BN Sports συνομίλησε με τον ρεπόρτερ του ιταλικού συλλόγου, Λούκα Τσιαρίνι για την περίπτωσή του αλλά και το κλίμα στη γειτονική χώρα για την συγκεκριμένη κίνηση.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ένα νέο κεφαλαίο είναι έτοιμο να ανοίξει στην καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου, καθώς ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ελλάς Βερόνα και όλα δείχνουν πως στα επόμενο 24ωρα, θα αποτελεί και επίσημα μέλος του ιταλικού συλλόγου. Ο νεαρός άσος, έπειτα από το μέτριο πέρασμά του από τη Λεβερκούζεν αλλά και τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν, ψάχνει να κάνει την επανεκκίνηση και να δικαιολογήσει τον λόγο που είχε πουληθεί με 22 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Το όνομά του είναι γνωστό στη γειτονική χώρα, όπως και η επιτυχημένη παρουσία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχω αγωνιστεί εκεί. Ο ρεπόρτερ της Ελλάς Βερόνα και δημοσιογράφος στην «Tuttomercatoweb», Λούκα Τσιαρίνι, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την περίπτωση του διεθνή άσου αλλά και τον ενθουσιασμό που επικρατεί με την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αναλυτικά είπε:

  • Ποια είναι η γνώμη σου για τον Πάνο Ρέτσο;

«Ο Ρέτσος χρειάζεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο αθλητικός διευθυντής της Βερόνα έχει δει δυνατότητες μέσα στο γήπεδο. Αυτές που τον ώθησαν στη Λεβερκούζεν και εκείνη τον αγόρασε έναντι τιμήματος ρεκόρ μεταγραφής το 2017. Είναι εκτός πλάνων της Λεβερκούζεν, επομένως χρειάζεται τη σωστή ομάδα και το σωστό σύστημα τακτικής για να δείξει τις ικανότητές του»

  • Πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει την Ελλάς Βερόνα και γιατί;

«Ναι. Το σκαόυτινγκ της Βερόνα έχει δείξει πως μιλάμε για έναν εξαιρετικό παίκτη. Επιπλέον, η Βερόνα χρειάζεται νέους αμυντικούς γιατί ο Dawidowicz έχει τραυματιστεί σοβαρά, οι Magnani και Cetin έχουν πουληθεί. Η άφιξη του Ρέτσου θα δώσει μία νέα επιλογή αλλά και μία ανανέωση στον Ιγκόρ Τούντορ.»

  • Ποιες είναι οι λεπτομέρειες της μεταγραφής αυτή την στιγμή;

«Ο Ρέτσος αναμένεται να έρθει με ελεύθερη μεταγραφή. Η Λεβερκούζεν θα έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης στη μελλοντική του μεταγραφή»

  • Το πιο δυνατό του σημείο που σου αρέσει και θα σε ενθουσιάζει που θα το προσθέσει στην ιταλική ομάδα;

«Είναι δυνατός παίκτης. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι θεμελιώδες στην Ιταλία και η Εθνική Ελλάδα χρειάζεται πραγματικά έναν τέτοιο παίκτη. Άμα το αναπτύξει εδώ, θα μπορεί να το μεταφέρει και ως διεθνής»

  • Οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες είναι πολύ καλοί στη Serie A. Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Οι Έλληνες παίκτες έχουν καλή παράδοση στην Ιταλία. Νομίζω ότι το στυλ παιχνιδιού τους είναι αρκετά προσαρμοσμένο στη Serie A. Ταυτόχρονα, η ελπίδα του διοικητικού συμβουλίου της Βερόνα είναι ότι ο Ρέτσος θα συνεχίσει αυτή την παράδοση.»

  • Ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την Ιταλία θυμάσαι και γιατί;

«Είναι πολλοί που θυμάμαι. Οι δύο πρώτοι είναι, ο Μανωλάς που ήταν πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια με τη Ρόμα (έχει παίξει και ημιτελικό Champions League) και τη Νάπολι και ο Καραγκούνης, έστω και αν δεν έκανε την υπέρβαση με την Ίντερ.»

  • Ο Βαγγέλης Μόρας έγραψε ιστορία με την Ελλάς Βερόνα και ήταν από τα βασικά μέλη του συλλόγου. Τι θυμάσαι από εκείνον;

«Ο Μόρας εξακολουθεί να αγαπιέται στη Βερόνα. Μάλιστα, περισσότερο για τις ανθρώπινες του ιδιότητες, παρά από τις εμφανίσεις του με την γαλαζοκίτρινη φανέλα. Θεωρείται ένας από τους πιο αντιπροσωπευτικούς παίκτες στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0