Face to Face

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου στο BN Sports για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του Ολυμπιακού στο πόλο: «Μυστικό της ομάδας η ομοιογένεια και ο… Χάρης Παυλίδης!»

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου στο BN Sports για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του Ολυμπιακού στο πόλο: «Μυστικό της ομάδας η ομοιογένεια και ο… Χάρης Παυλίδης!»

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την «χρυσή» επιτυχία του συλλόγου στο Παπαστράτειο.

Σχετικά Άρθρα

Το ελληνικό πόλο βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην κορυφή. Έπειτα από ένα διάστημα τεσσάρων μηνών και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου των Ολυμπιακών Αγώνων από την Εθνική ομάδα Ανδρών και επτά από εκείνη της Eurolegue από την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η Ελλάδα αντίκρισε ακόμη μία διάκριση!

Αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ξανά από τον σύλλογο του Πειραιά! Τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια επικράτησαν 14-11 της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι στον τελικό της διοργάνωσης, σημειώνοντας τον δεύτερο – εκτός συνόρων – τίτλο για φέτος.

Το BN Sports θέλησε να μάθει τα μυστικά της… επιτυχίας, τα οποία δεν θα μπορούσε να τα βρει πουθενά αλλού πέρα από τις ίδιες τις πρωταγωνίστριες! Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τα μοιράστηκε απλόχερα μαζί μας, ενώ μίλησε και για την αντιμετώπιση του πόλο στην Ελλάδα.

5465434.jpg

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει, στο να συνεχίσετε τις επιτυχίες, η ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα;

«Η ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της, όλες οι παίκτριες είναι πολύ καλές και ταλαντούχες ατομικά. Αυτό όμως που κάνει την ομάδα να είναι σε υψηλό επίπεδο είναι το πόσο καλό είναι το σύνολο της». 

Ποιο είναι το μυστικό σας σαν ομάδα και πόσο ρόλο παίζει ο Χάρης Παυλίδης σε αυτό που έχει δημιουργηθεί;

«Το μυστικό για την επιτυχία της ομάδας μας είναι η ομοιογένεια όπως αναφέρθηκε, ο κοινός στόχος, ο σεβασμός μεταξύ μας και η δουλειά που κάνουμε καθημερινά. Επίσης η ρουτίνα μας, η προπόνηση μας και η εμπιστοσύνη που έχουμε στο σύνολο της ομάδας.

Ο ρόλος του κυρίου Χάρη είναι τεράστιος. Ούσα 10 χρόνια παίκτρια του, στις καλές και στις κακές στιγμές πάντα γνώριζα ότι υπήρχε ο κοινός στόχος και η εμπιστοσύνη στο γεγονός πως ό,τι κάνουμε θα καρποφορήσει, είτε άμεσα είτε σε βάθος χρόνου». 

Το πόλο συνεχίζει τις επιτυχίες σε επίπεδο ανδρών και γυναικών! Γιατί πιστεύεις πως μας
ταιριάζει ως σπορ σαν χώρα;

«Το πόλο έχει φέρει τρομερές επιτυχίες, αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Θεωρώ πως αθλήματα με πρωταγωνιστή το υγρό στοιχείο σίγουρα ταιριάζουν λίγο παραπάνω στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά το άθλημα δεν είναι ευρέως γνωστό και διαδεδομένο γι’ αυτό και ο κόσμος δεν γνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται και την σημαντικότητα των επιτυχιών».

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0